8.7
260 beoordelingen op:
Bel ons

Ruime keuze uit grote kartonnen dozen

Of u nu kiest voor een wikkeldoos, een vouwdoos of een verzenddoos: wij leveren alle grote kartonnen dozen, op elke gewenste afmeting. Maatwerk dus. U selecteert online het formaat, het aantal en de kleur (wit of bruin). En uiteraard de kartonkwaliteit. Gaat u voor enkelgolf 3 of 4 mm? Of wilt u liever dubbelgolf 4,5 of 7 mm? Wij regelen het voor u. U zult versteld staan van alle mogelijkheden. Vraag naar onze opties.
 

Grote kartonnen dozen mét bedrukking

Het is voor ons een kleine moeite: wij kunnen alle grote kartonnen dozen bedrukken. Van tekst tot afbeelding. Van slogan tot bedrijfslogo. In fullcolour of zwart/grijstint. Zo maakt u van uw grote doos ook een opvallend reclameobject. Bij kleinere oplages drukken wij digitaal. Bij grote aantallen kiezen wij voor een traditionele drukmethode. Dat gaat niet alleen snel, maar bespaart u ook geld. Uiteraard is alles mogelijk in onderling overleg. Wij adviseren u graag.
 

Grote kartonnen dozen uit eigen fabriek

Het maakt niet uit welk formaat verpakking u nodig heeft. Wij maken alles voor u gereed. Ook de grote kartonnen dozen die niet standaard te koop zijn. Bij ons vindt u altijd wat u zoekt. Dat kunnen wij beloven dankzij een eigen fabriek in Nederland. U krijgt maatwerk van hoge kwaliteit. Wij volgen het hele proces, van A tot Z. Maar wij hebben ook grote kartonnen dozen op voorraad. Maar liefst 2500 verschillende verpakkingen. Klaar voor aflevering.
 

Razendsnel bezorgd, gegarandeerde kwaliteit

Onze grote kartonnen dozen zijn goed, goedkoop én snel geleverd. Alles is binnen 8 tot 10 dagen bij u op locatie. En het kan nóg sneller, als u kiest voor onze spoedservice. Dan staat de bestelling binnen drie werkdagen bij u op de stoep. Informeer vooral naar onze mogelijkheden. U vraagt zich af hoe wij dat allemaal doen? Dozenlatenmaken.nl is de webshop van de Dozenhal. Gespecialiseerd in alle kartonnen verpakkingen. En dat al sinds 1978. Dat betekent: ervaring en vakmanschap, voor een verrassend lage prijs.
 

U wilt nú grote kartonnen dozen bestellen? Wij zitten voor u klaar!

Bestel direct
 

Daarom Dozenlatenmaken.nl

  • Dozen op maat
  • Snel en goedkoop
  • Ook bedrukking is mogelijk