8.7
260 beoordelingen op:
Bel ons

Stel zelf uw doos samen

Op Dozenlatenmaken.nl bestelt u eenvoudig dozen met een groot formaat voor uw bedrijf. U bepaalt welk type doos u nodig heeft (vouwdoos, wikkeldoos of postdoos) en geeft daarna de maten 0-: lengte, breedte en hoogte. Ook geeft u het aantal dozen op dat u nodig heeft. U kunt al maatwerkdozen bestellen vanaf 50 stuks.

Kies de kartonkwaliteit

Belangrijk is ook de kartonkwaliteit. Kies uit enkelgolf 3 of 4 mm of dubbelgolf 4,5 of 7 mm. Meestal volstaat een lichte kwaliteit. Zorg wel dat de doos is berekend op het product dat erin wordt verpakt. En worden de dozen gestapeld op een pallet? Daar moet de doos wel op zijn berekend. Als u dit wilt, adviseren we u erover. Mail of WhatsApp dus gerust.

Voordelen van een maatwerkdoos

Een maatwerkdoos heeft nogal wat voordelen. U voorkomt ermee dat de inhoud verschuift omdat de doos te groot is. En dat voorkomt schade. Bovendien scheelt het opslagruimte en transportruimte. En dus kosten. Een maatwerkdoos is ook gewoon mooier. Bovendien heeft de ontvanger geen last van onnodig veel karton.

Of toch standaard dozen?

We maken uw doos op maat in onze eigen fabriek in Nederland. We leveren binnen 5 tot 8 werkdagen. Met het snel? Neem dan even contact op over onze 48-uurs levering.
 
Misschien heeft u helemaal geen dozen op maat nodig. Laat dit dan even weten. Want we leveren ook standaarddozen, nieuwe en gebruikte. Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van Dozenhal. Al sinds 1978 handelaar in kartonnen dozen. Met 3500 verschillende soorten dozen hebben we de grootste voorraad van Nederland.

Bestel direct