Sommige kwaliteiten / afmetingen kunnen wij sneller leveren! Vraag ons naar de mogelijkheden.
8.8
273 beoordelingen op:
Bel ons
Home

Bestellen? Dat gaat zo: 

Als u verzenddozen bij ons bestelt, vragen we u naar het type doos (vouwdoos, wikkeldoos, postdoos/verzenddoos), het aantal dozen, het gewenste formaat en het type karton: enkelgolf 3 mm of 4 mm en dubbelgolf 4,5 mm of 6 mm. En dan? Bestellen, met één druk op de ‘knop’. We maken uw dozen in eigen fabriek in Nederland. En leveren ze binnen 8 tot 10 werkdagen af bij u op locatie. Moet het sneller? Kies dan voor onze spoedservice. Dan leveren we al vanaf 48 uur na bestelling.

Waarvoor heeft u de dozen nodig?

Denk er goed over na wat u precies bestelt. Waar heeft u de grote verzenddozen voor nodig? Moeten er zware of breekbare producten in? En worden de dozen misschien gestapeld op een pallet? Allemaal vragen om uzelf te stellen. Komt u er zelf niet goed uit? Neem dan even contact op; we helpen graag. U profiteert van onze jarenlange kennis van het toepassen van kartonnen dozen.

Eventueel mét bedrukking

Als u wilt, kunt u de dozen ook bij ons laten bedrukken. In een zwart-/grijstint of een fullcolour. We doen dit in onze eigen fabriek, met een geavanceerde inktjetprinter. We bedrukken álles: van bedrijfslogo, bedrijfsslogan en bedrijfsnaam tot fullcolour afbeelding van het product. Ook bedrukken we regelmatig waarschuwingsteksten en -tekens, dooscodeersystemen en barcodes.
 
We plaatsen de bedrukking altijd zo groot mogelijk op het beschikbare vlak, en altijd mooi in verhouding. Als u wilt, bedrukken we alle zijdes van de doos; zelfs de onderkant!

Ook standaard maten verkrijgbaar

U kunt bij ons ook kiezen voor een grote kartonnen doos in een standaardmaat. Dozenlatenmaken.nl is namelijk een webshop van de Dozenhal, al sinds 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven.