8.7
260 beoordelingen op:
Bel ons

Logo of slogan op uw verpakkingen?

Wij bedrukken verpakkingen naar wens. U wilt een logo op de doos? Of een inhoudsopgave? Het is pijlsnel geregeld. Kiest u voor zwart/grijstint of juist fullcolour? Het kan allemaal. Wij gebruiken daarvoor een geavanceerde inkjetprinter. Heeft u veel dozen nodig? Dan is een traditionele drukmethode goedkoper. Wij werken met flexodruk, offsetdruk of diepdruk. Daarbij kunt u ook nog kiezen uit volprinten of rasteren. Wij helpen u graag!
 

Verpakkingen bedrukken: snel geregeld

Een verpakking bedrukken begint met het kiezen van de juiste doos. Maar hoe gaat dat verder?
  • U levert digitaal een bestand aan met de tekst of de afbeelding. Liefst een EPS-bestand, of een JPEG- of PDF-bestand.
  • Aan onze DTP-afdeling maakt u de wensen kenbaar.
  • Als de proefdruk klaar is, krijgt u bijtijds een voorbeeld doorgestuurd.
  • Bent u akkoord? Dan gaan we direct aan de slag. 
 

Zelf verpakkingen samenstellen

Kies eerst een goede doos, daarna kunnen wij uw verpakkingen bedrukken. Wilt u maatwerk? Of juist een standaard doos? Dozenlatenmaken.nl is specialist op gebied van karton. Wij zijn de webshop van de Dozenhal. Die maakt en levert sinds 1978 vouwdozen, wikkeldozen en verzenddozen. In alle soorten en maten. In wit of bruin karton. Met verschillende diktes: zowel enkelgolf 3 en 4 mm als dubbelgolf 4,5 of 7 mm. Neem contact met ons op voor alle opties!
 

Verpakkingen bedrukken én bezorgen

Zodra uw bestelling klaar is, bezorgen wij deze op uw adres. Standaard binnen 8 tot 10 werkdagen. Heeft u de verpakkingen met bedrukking extra snel nodig? Maak dan gebruik van onze spoedservice. Dan heeft u de dozen al vanaf 48 uur na bestelling in huis. Zoekt u extra verpakkingsmateriaal? Enveloppen, inpakpapier of wellicht folie? Bestel dat tegelijkertijd. Dan leveren we alles in een keer af.


Verpakkingen laten bedrukken?

Bestel direct

Daarom Dozenlatenmaken.nl
  • Dozen op maat
  • Snel en goedkoop
  • Ook bedrukking is mogelijk