Sommige kwaliteiten / afmetingen kunnen wij sneller leveren! Vraag ons naar de mogelijkheden.
8.8
273 beoordelingen op:
Bel ons
Home

Wij bedrukken álle dozen

U wilt uw bedrijfslogo of barcode laten drukken op een kartonnen doos? In onze fabriek maken én bedrukken wij alle mogelijke kartonnen dozen. Dozenlatenmaken.nl levert de bedrukte doos die past bij uw product. Van grote vouwdoos tot brievenbusdoos. Met de papierkwaliteit enkelgolf 3 of 4 mm, dubbelgolf 4,5 of 6 mm. Zoekt u ook bijpassend verpakkingsmateriaal? Wij hebben alles. Van tape, luchtkussenfolie tot LPDE-verzendzakken.


Bedrukte doos online bestellen

Een kartonnen doos laat u gemakkelijk bedrukken via Dozenlatenmaken.nl. U kiest eerst het type doos. Daarna selecteert u formaat, kleur en aantal. Ook bepaalt u zelf de kartonkwaliteit. Via onze website is eenvoudig een opdruk aan te leveren. Vertel ons waar die moet komen en wij gaan aan het werk. Binnen 8 tot 10 werkdagen leveren wij de dozen af. Het kan nóg sneller. Met onze spoedservice bezorgen we al vanaf 48 uur na een bestelling.


Drukken kan goedkoper

De dozen bedrukken wij in onze eigen fabriek. Dat gebeurt met een geavanceerde digitale inkjetprinter. Wilt u grotere aantallen dozen bestellen? Dan is de keuze voor een traditionele drukmethode voordeliger. Denk aan flexodruk, offsetdruk of diepdruk. We kunnen zowel volprinten als rasteren.


Lage prijs, goede kwaliteit

Wij maken de doos die u nodig heeft. Het maakt niet uit om welk formaat het gaat. Dit maatwerk leveren wij dankzij een eigen fabriek in Nederland. Hierdoor gaat er geen kostbare tijd verloren. Bovendien houden we van begin tot eind controle over het maakproces. U krijgt verpakking van hoge kwaliteit, tegen een opmerkelijk lage prijs.

Laat uw kartonnen dozen bedrukken. Bestel direct