Ga naar content

Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201)

Heeft u een Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201) nodig voor het verpakken en verzenden van een specifiek product? Bij Dozenlatenmaken.nl bestelt u deze doos eenvoudig online, op maat én eventueel met bedrukking.

Wat is een fefco 0201?

De fefco 0201 is een standaard vierkante kartonnen doos met kleppen aan zowel de bovenkant als de onderkant. De fefco 0201 staat ook wel bekend als de Amerikaanse vouwdoos. Deze doos is de meest gebruikte en bekendste doos. De vouwdoos is een heel stevige kartonnen doos die goed beschermt. Het ontwerp van de Amerikaanse vouwdoos is simpel én efficiënt. U vouwt de doos gemakkelijk aan de bovenkant en onderkant dicht. Daardoor neemt deze doos weinig ruimte in beslag.

Gebruik van de Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201)

Bij Dozenlatenmaken.nl kunt u gemakkelijk uw kartonnen vouwdoos op maat bestellen. De vouwdoos wordt veel gebruikt door webshops om hun producten mee te verzenden, maar de doos wordt ook veel gebruikt in magazijnen om producten mee op te slaan. Eén van de grote voordelen van de Amerikaanse vouwdoos is dat deze in bijna elke maat leverbaar is. 

Kenmerken Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201)

  • Standaard verzend- en opbergdoos;
  • Snel en eenvoudig in elkaar te zetten;
  • Leverbaar in bijna ieder formaat;
  • Leverbaar met een enkele of dubbele golf karton;
  • Sluiting van de doos met tape
  • Verkrijgbaar in bruin en wit;
  • Bedrukken mogelijk.

Ideaal voor verzending en opslag

De vouwdoos wordt veel gebruikt door webshops om hun producten mee te verzenden. Ook wordt de doos veel gebruikt in magazijnen om producten mee op te slaan. De fefco 0201 is in vrijwel elke maat leverbaar.

Laat uw vouwdoos bedrukken

Inderdaad, u kunt uw Amerikaanse vouwdoos ook door ons laten bedrukken. We beschikken hiervoor over een fullcolour inkjetprinter. We bedrukken zowel bedrijfslogo’s en slogans als fullcolour afbeeldingen van het product. Ook kunnen we de dozen voorzien van barcode en waarschuwingsteken. Als het gaat om een groot aantal dozen, dan komt er een omslagpunt waarbij een traditionele drukmethode voordeliger is. Ook dat kan bij ons. In tegenstelling tot andere aanbieders plaatsen we uw afbeelding zo groot mogelijk op het beschikbare vlak, altijd mooi in verhouding.

Andere soorten Fefco dozen

Is dit niet helemaal de doos die je zoekt? Bekijk dan ook zeker onze andere Fefco dozen.