Ga naar content

Doosjes drukken in kleine oplage bij Dozenlatenmaken.nl

Heeft u snel kleine doosjes op maat nodig? Bijvoorbeeld voor een product of een relatiegeschenk? En wilt u deze doosjes bedrukken in een kleine oplage? Of juist in een grotere oplage?

Geen probleem bij Dozenlatenmaken.nl. Wij regelen álles. Wij maken de doosjes in de juiste maat en bedrukken ze. U regelt het allemaal online. Snel, goedkoop en kwalitatief hoogwaardig. Al vanaf 50 doosjes.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

9.7 van 274 beoordelingen op

Op maat voor uw product

Dozenlatenmaken.nl is een handige webshop waar u eenvoudig zelf doosjes bestelt in de juiste maat. Het grote voordeel daarvan is natuurlijk dat zo’n doosje precies past bij uw product. Het product verschuift niet en u heeft niet of nauwelijks opvulmateriaal nodig. Onze kartonnen doosjes op maat zijn heel voordelig geprijsd.

Doosje op maat bestellen: zó gaat dat

Ga naar deze pagina en begint het bestelproces. U kiest het type doosje, het formaat en het aantal. Vervolgens selecteert u de kwaliteit van het karton (voor kleine doosjes kiest u het best voor de lichte kartonkwaliteit) en de kleur karton: bruin of wit. En dan? Bestellen!

Regel de bedrukking
Bij de bestelling kunt u aangeven dat u de doosjes door ons wilt laten bedrukken. Dat kan in zwart- en grijstint of in fullcolour. We plaatsen de bedrukking altijd zo groot mogelijk op het beschikbare vlak, en altijd mooi in verhouding. Desgewenst bedrukken we alle zijdes.
  • Stuur een printbestand met de tekst of afbeelding die op de doos moet komen (EPS, JPEG of PDF)
  • Onze dtp-afdeling bespreekt samen met u uw wensen
  • De dtp-afdeling gaat voor u aan de slag
  • U ontvangt een proefdruk in pdf. Eventueel printen we een monster
  • Na uw akkoord drukken we uw dozen
  • We leveren uw dozen af bij u op locatie 
  • Kan dit inderdaad bij de bestelling of moet dit per e-mail of telefoon?

Voordelig digitaal drukken

Gaat het om een kleine oplage doosjes? Dan kiezen we voor digitaal drukken. Dat doen we in onze eigen fabriek in Nederland. Bij grotere oplagen is er een omslagpunt waarbij het voordeliger wordt om te kiezen voor een traditionele drukmethode. We adviseren u er graag over.

Liever een standaarddoos? Dat kan!

Wilt u liever een standaardformaat doos? Ook dat kan. Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van de Dozenhal, al sinds 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven. Standaard hebben we 2500 verschillende soorten dozen op voorraad.