Ga naar content

Doos personaliseren

Een groot voordeel bij Dozenlatenmaken.nl is dat uw logo niet gebonden is aan een maximale hoogte, waar u bij andere aanbieders juist vaak beperkt wordt door een maximale hoogte van uw logo. Bij Dozenlatenmaken.nl plaatsen wij uw logo altijd zo groot mogelijk op het beschikbare vlak. Zo wordt uw logo altijd mooi in verhouding geplaatst.

Bedrukking bij andere aanbieders
 

Bedrukking bij Dozenlatenmaken.nl


Hoe werkt het bedrukken?

U selecteert bij bedrukken de optie: Ja.  Vervolgens kiest u in de keuzelijst welke zijden van de doos u wilt bedrukken. Daarnaast heeft u nog de keuze om de doos in kleur of in zwarttinten te bedrukken. Bij kleuren opdruk maakt het niet uit hoeveel kleuren u gebruikt. 4 kleuren druk is mogelijk! U heeft keuze uit onderstaande soorten dozen:

Bij vouwdozen bedrukken wij standaard op de 2 lange zijden van de doos. Bij een postdoos (fefco 0427) drukken wij op de bovenklep van de doos. Bij een wikkeldoos (fefco 0409) drukken wij 1 lange zijde. Standaard centreren wij uw logo of opdruk op het te bedrukken vlak. Maar uiteraard is er van alles mogelijk. Een logo rechts boven in de hoek? Geen probleem! U kunt uw wensen aangeven in het opmerkingenveld in de volgende stap van het bestelproces.

TIP: Bij fellere kleuren raden wij aan om te kiezen voor een witte doos. De kleuren zullen dan beter naar voren komen!

Na uw bestelling vragen wij u om uw logo aan te leveren. Voordat wij uw dozen in productie nemen ontvangt u eerst altijd een drukproef (pdf-bestand) ter controle. Pas na uw akkoord zullen wij uw gepersonaliseerde dozen in productie nemen.

De getoonde prijzen zijn prijzen op basis van een doorsnee logo in meer kleuren of zwart. Wij houden ongeveer een bedrukking van 30% van het bedrukbare gebied aan. Bij grotere full color afbeeldingen of volvlak drukwerk vragen wij u contact met ons op te nemen voor een aanbod op maat. Wij bedrukken met digitale print technologie. Kleine lijntjes of oneffenheden kunnen incidenteel voorkomen, maar dit wordt uiteraard geminimaliseerd. De gebruikte inkt is op waterbasis en kan bij contact met water wat vlekken. Uiteraard is karton nooit bestand tegen water.

Aanlevering van bestanden graag een .eps of .ai  om kwaliteit van de print te waarborgen. Mocht u hier vragen over hebben, of niet het juiste bestand voorhanden hebben, neem dan even contact met ons op.