Ga naar content

Doos personaliseren

Dozen bedrukken bij Dozenlatenmaken.nl gaat snel en eenvoudig. Bij Dozenlatenmaken.nl is jouw logo niet gevonden aan een maximale hoogte, waar jij bij andere aanbieders juist vaak beperkt wordt door een maximale hoogte van het logo. Bij Dozenlatenmaken.nl plaatsen wij jouw logo altijd zo groot mogelijk op het beschikbare vlak. Zo wordt jouw logo altijd mooi in verhouding geplaatst.

 

 

 

 

 

 

 

Aan de slag met dozen bedrukken

Bij het bestellen van dozen op maat heb je de optie om deze dozen te laten bedrukken. Tijdens het bestelproces selectuurt u bij bedrukkte de optie: ja. Daarnaast heb je nog de keuze om de doos in kleur of in zwarttinten te bedrukken. Bij kleuren opdruk maakt het niet uit hoeveel kleuren je gebruikt. 4 kleuren druk is mogelijk! Je hebt keuze uit onderstaande soorten dozen: 

Bij Dozenlatenmaken.nl bedrukken we elk type doos verschillend. Bij vouwdozen bedrukken wij standaard op de 2 lange zijden van een doos. De postdoos (fefco 0427) bedrukken wij op de bovenklep van de doos. Bij een wikkeldoos (fefco 0409) drukken wij 1 lange zijde. Bij de standaard dozen, centreren wij jouw logo of opdruk op het te bedrukken vlak. Maar uiteraard is er van alles mogelijk. Een logo rechts boven in de hoek? Geen probleem! Jij kunt jouw wensen aangeven in het opmerkingenveld in de volgende stap van het bestelproces.

Tip: Bij fellere kleuren raden wij aan om te kiezen voor een witte doos. De kleuren zullen dan beter naar voren komen!

Nadat jij je bestelling hebt geplaatst vragen wij jou om het logo aan te leveren. Voordat wij de dozen in productie nemen, ontvang je eerst altijd een drukproef (pdf-bestand) ter controle. Pas na akoord zullen wij jouw gepersonaliseerde dozen in productie nemen.

De prijzen die je ziet bij het bedrukken van jouw dozen zijn prijzen op basis van een doorsnee logo. Wij houden ongeveer een bedrukking van 30% van het bedrukbare gebied aan. Bij grotere full color afbeeldingen of volvlak drukwerk vragen wij jou contact met ons op te nemen voor een aanbod op maat. Wij bedrukken met digitale print technologie. Kleine lijntjes of oneffenheden kunnen incidenteel voorkomen, maar dit wordt uiteraard geminimaliseerd. De gebruikte inkt is op waterbasis en kan bij contact met water wat vlekken. Uiteraard is karton nooit bestand tegen water.

Aanleveren bestanden

De bestanden mag je aanleveren in een .eps of .ai om de kwaliteit van de print te waarborgen. Mocht je hier vragen over hebben, of niet het juiste bestand voorhanden hebben, neem gerust even contact met ons op.