Ga naar content

Groot formaat postdoos / fefco 0471

Heeft u grote producten die u wilt versturen naar klanten of zakenrelaties? Dan is een postdoos een geschikte, representatieve verpakking. U bestelt uw postdozen snel, eenvoudig en voordelig bij Dozenlatenmaken.nl. U kunt uw postdoos op maat al bestellen vanaf een hoogte van 25 mm en in een oplage vanaf 50 stuks. Als u dat wilt, bedrukken we de dozen.

Een groot formaat postdoos (fefco 0471)  is een doos voor het gemakkelijk verzenden van producten naar klanten of zakenrelaties. Daarom wordt de postdoos ook wel verzenddoos of postpakketdoos genoemd.

De voordelen van een postdoos

Met een postdoos verstuurt u een product per post. Daarom wordt zo’n doos ook wel een verzenddoos of een postpakketdoos genoemd. Het is daarom heel belangrijk dat de doos sterk genoeg is om het product te beschermen tijdens de handling. Moet het pakket door de brievenbus passen? Dan kunt u kiezen voor een platte postdoos. Dat scheelt verzendkosten!


Snelle en gemakkelijke handling

Een kartonnen postdoos is snel op te zetten, te vullen en dicht te vouwen. Dit dankzij de scharnierende bodemkleppen en de vaste sluitklep. De postdoos wordt daarom veel gebruikt door webshops om producten te verzenden. 
 
Een kartonnen postdoos is snel op te zetten, te vullen en dicht te vouwen door de scharnierende bodemkleppen en de vaste sluitklep. De postdoos is ideaal voor platte dozen en wordt daarom veel gebruikt door webshops om producten te verzenden. U kunt uw postdoos op maat al bestellen vanaf een hoogte van 25mm en in een oplage vanaf 50 stuks. 

Kenmerken van de postdoos (fefco 0471):

  • Ideale verzenddoos voor webshops
  • Eenvoudig in elkaar te zetten
  • Leverbaar in bijna ieder formaat
  • Leverbaar met enkele of dubbele golf karton
  • Automatische sluiting van de doos
  • Leverbaar in twee kleuren: bruin en wit.
  • Mogelijkheid tot bedrukken met logo, bedrijfsnaam en/of slogan

Bestel uw postdozen op maat

Op Dozenlatenmaken.nl bestelt u de postdoos die u nodig heeft. U bepaalt zelf de maat, het aantal en de kartonkwaliteit. Tip: let erop dat de doos niet hoger wordt dan de lengte van de doos. Een gangbare maat is bijvoorbeeld L 300 x B 200 x H 150 mm. U bestelt al postdozen vanaf een hoogte van 25 mm. Wilt u een doos bestellen die hoger is dan de lengte? Dan adviseren wij om een ander type doos te bestellen.  

Bestel uw postdoos (fefco 0471) op maat

Bij het bestellen van de postdoos is het belangrijk dat de doos niet hoger wordt dan de lengte van de doos. Een gangbare maat is bijvoorbeeld L 300 x B 200 x H 150 mm. U kunt ze al bestellen vanaf een hoogte van 25mm en in oplagen vanaf 50 stuks. Een doos bestellen die hoger is dan de lengte? Dan adviseren wij om een ander type doos te bestellen.  

Andere soorten fefco

Fefco doos 0471