Ga naar content

Dozen bedrukken met logo bij Dozenlatenmaken.nl

Dozen bedrukken met logo regelt u snel en goedkoop bij Dozenlatenmaken.nl. Stel zelf uw doos op maat samen en wij maken deze dozen op maat voor uw bedrijf. Natuurlijk leveren en bedrukken we ook standaarddozen. En we bedrukken niet alleen logo's. We drukken ook bedrijfsnamen, productfoto’s, reclameboodschappen, waarschuwingsteksten, dooscodeersystemen en barcodes. In zowel zwart- en grijstint als in full colour.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

De voordelen van een bedrukte doos

We bedrukken uw dozen in onze eigen fabriek in Nederland, met de digitale inkjet-technologie van Memjet. Elke gewenste zijde van uw dozen kunnen we bedrukken met deze digitale printer. Zelfs de onderkant, als u dat zou willen. En niet alleen uw logo, maar bijvoorbeeld ook uw bedrijfsnaam en -slogan. Een bedrukte doos zorgt voor de juiste klantbeleving. We plaatsen uw logo trouwens altijd zo groot mogelijk op het beschikbare vlak en altijd mooi in verhouding. Dit in tegenstelling tot andere aanbieders. Nog een reden om te kiezen voor Dozenlatenmaken.nl

Zo werkt het

  1. U stuurt ons een printbestand met de tekst of afbeelding die op de doos moet komen (liefst een EPS-bestand, of anders een JPEG-bestand of een pdf).
  2. Onze dtp-afdeling bespreekt met u uw wensen en gaat aan de slag.
  3. U krijgt van ons een proefdruk in pdf. Eventueel printen we een monster.
  4. Na uw akkoord drukken we uw dozen. U heeft ze binnen twee weken in huis (bij spoed zelfs binnen drie werkdagen).

Verschillende printmogelijkheden 

Gaat het om heel veel dozen? Dan kunnen we ook traditionele pre-print drukmethodes toepassen. Zoals flexodruk, offsetdruk of diepdruk. In zowel volprinten als rasteren. Ook via alternatieve drukmethodes kunnen we volvlakdruk aanbieden, wat ook geldt voor full colour bedrukkingen met foto’s. Een goed voorbeeld hiervan is een winkelverpakking met glanslaag.

Een standaard doos of een maatwerk doos

Bij Dozenlatenmaken.nl bestelt u snel en goedkoop dozen op maat. Maar natuurlijk kunt u bij ons ook standaarddozen bestellen. Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van dozenhal, al sinds 1978 handelaar in kartonnen dozen. We hebben standaard 2500 verschillende soorten dozen op voorraad. Een maatwerkdoos past precies, zodat u minder vulmateriaal nodig heeft. Bovendien kiest u zelf de kwaliteit van de doos. Een standaarddoos is wat voordeliger én direct leverbaar.
Man bij stapel gevouwen dozen op maat