Ga naar content

Vouwdozen, wikkeldozen en postdozen

Wat voor dozen heeft u nodig? Op Dozenlatenmaken.nl kunt u kiezen voor vouwdozen, wikkeldozen en postdozen op maat. U stelt dus zelf de doos samen. U bepaalt de maatvoering en het aantal dozen. De kartonkwaliteit en de kleur van de doos: wit of bruin. De levertijd varieert per fefco. Het kan ook sneller via onze spoedservice. Dan leveren we vanaf 48 uur na bestelling.

Zo regelt u de bedrukking

  • We ontvangen van u een printbestand met de tekst of afbeelding (in EPS, JPEG of pdf)
  • Onze dtp-afdeling bespreekt met u de wensen en maakt een ontwerp
  • U ontvangt een proefdruk in pdf. Eventueel printen we een monster
  • Na uw akkoord drukken we uw dozen
  • We leveren uw dozen af bij u op locatie

Digitale technologie of traditioneel drukken

Het bedrukken voeren we uit in onze eigen fabriek in Nederland. Dit doen we met de digitale inkjet-technologie van Memjet. Bij grotere oplagen is digitaal printen kostentechnisch minder geschikt. Dan kiezen we voor een traditionele pre-print drukmethode. Zoals flexodruk, offsetdruk of diepdruk. Ook via alternatieve drukmethodes kunnen we volvlakdruk aanbieden, wat ook geldt voor fullcolour bedrukkingen met foto’s. Bijvoorbeeld een winkelverpakking met glanslaag.

Een standaard doos of een maatwerk doos

Bij ons kun je kiezen voor zowel maatwerkdozen als standaarddozen. Dat kan omdat Dozenlatenmaken.nl de webshop is van de Dozenhal, al sinds 1978 handelaar in kartonnen dozen. We hebben standaard 2500 verschillende soorten dozen op voorraad.