Ga naar content

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Kies de postdoos bedrukking die u wenst

Welke bedrukking u ook wilt, het kan bij Dozenlatenmaken.nl, in een zwart-grijstint of in fullcolour. De postdoos heeft de fefco code 0427. We drukken zowel bedrijfslogo’s, bedrijfsnamen en bedrijfsslogans als fullcolour productfoto’s. Het is mogelijk om elke zijde van de doos te bedrukken. We plaatsen de bedrukking altijd zo groot mogelijk op het beschikbare vlak, en altijd mooi in verhouding. U mist dus geen communicatiekans!

Kies uw postdoos

Bestellen is heel eenvoudig. Ga naar de bestelpagina en begin. U kiest de postdoos, de maten en het gewenste aantal. Vervolgens selecteert u de kartonkwaliteit: enkelgolf 3 mm, enkelgolf 4 mm, dubbelgolf 4,5 mm of dubbelgolf 6 mm. Als u dat wilt, adviseren we u erover. Dat doen we graag, want we vinden het belangrijk dat u de juiste keuze maakt en tevreden bent over de bedrukte dozen die u bestelt.

Bedenk goed wat u nodig heeft

Waar heeft u de postdozen voor nodig? Moeten ze door de brievenbus passen, wat u al gauw een paar euro verzendkosten scheelt? En welke eisen stelt u aan de stevigheid van de doos, en daarmee aan de bescherming van het product? Denk hier even goed over na voordat u bestelt.

Ook standaard postdozen

Toch liever standaard postdozen? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van de Dozenhal, al sinds 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven.
Man bij stapel gevouwen dozen op maat