Ga naar content

Bedrukken: van slogan en logo tot fullcolour afbeelding

We bedrukken zowel fullcolour afbeeldingen (bijvoorbeeld van het product in de doos) als bedrijfsnamen, bedrijfslogo’s en slogans. Ook barcodes en waarschuwingstekens zijn mogelijk.

Zo regelt u de bedrukking

  • Stuur ons een printbestand met de tekst of afbeelding die op de doos moet komen (EPS, JPEG of pdf)
  • Samen met onze dtp-afdeling bespreekt u uw wensen
  • De dtp-afdeling gaat voor u aan de slag
  • We sturen u een proefdruk in pdf. Eventueel printen we een monster
  • Na uw akkoord drukken we uw dozen
  • We leveren uw dozen af bij u op locatie

Diverse drukmethoden, passend bij uw order

We kunnen uw brievenbusdozen bedrukken in eigen huis, met de digitale inkjet-technologie van Memjet. Gaat het om een hogere oplage? Dan kan het voordeliger zijn te kiezen voor een traditionele drukmethode. Zoals flexodruk, offsetdruk of diepdruk, zowel volprinten als rasteren.

De voordelen van een brievenbusdoos op maat

Hoe vaak komt het niet voor dat een postdoos te groot is voor het product? Niet handig, want de inhoud kan gaan verschuiven. Vulmateriaal helpt dat voorkomen. Wilt u uw klant niet opzadelen met een te grote doos en vulmateriaal? Bij dozenlatenmaken.nl stelt u uw postdoos zelf samen. Dat is praktisch en veilig. En het presenteert veel mooier. Voor de kosten hoeft u het niet te laten.

Bestel uw brievenbusdoos online

Via dozenlatenmaken.nl bestelt u de brievenbusdoos die u nodig heeft. We hebben vouwdozen, wikkeldozen en dus ook postdozen, ook wel verzenddozen of brievenbusdozen genoemd. Daarna voert u de maten (lengte en breedte) en de gewenste aantallen in.
 
We vragen u ook om een kartonkwaliteit te kiezen: enkelgolf 3 of 4 mm of dubbelgolf 4,5 of 6 mm. Hoe dikker, hoe steviger. Welke kartonkwaliteit u nodig heeft? Dat hangt af van het product dat u erin vervoert en de handling die nodig is. Het is natuurlijk belangrijk dat een brievenbusdoos tegen een stootje kan, maar de doos moet niet onnodig dik zijn. Bel gerust voor advies.

Snelle levering op locatie

De levertijd verschilt per fefco. Moet het sneller? Kies dan voor onze spoedservice. Dan leveren we al vanaf 48 uur na bestelling.

Ook standaard brievenbusdozen

Goed om te weten: u kunt ook kiezen voor brievenbusdozen in een standaardmaat. Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van de Dozenhal, al 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven. We hebben altijd 2500 verschillende dozen standaard op voorraad. We kunnen dus heel snel leveren.