Ga naar content

Service is bij Dozenlatenmaken.nl erg belangrijk, wij worden er blij van als u tevreden bent met uw dozen. Wij horen dan ook graag wat u van ons vindt. Bent u tevreden met ons? Wij vinden het leuk wanneer u ons dat laat weten. Bent u iets minder tevreden? Ook dat horen wij graag, wij willen ons namelijk continu ontwikkelen en verbeteren. Wilt u een wijziging doorgeven, of zijn uw dozen niet naar wens? Neem contact met ons op via 0341 217341 of info@dozenlatenmaken.nl.

Onze levering

Wij leveren al vanaf 50 stuks. De levertijd varieert per fefco. Benieuwd naar onze leveringsvoorwaarden? Om het overzichtelijk te hebben wat onze algemene- en onze leveringsvoorwaarden zijn, hebben we deze voor u op een rijtje gezet. Wij houden bij uw bestelling rekening met uw privacy. Benieuwd hoe wij hiermee omgaan? Lees dan onze privacy policy .

Retourneren? De dozen die u bij ons bestelt, worden speciaal voor u gemaakt. Wij doen ons uiterste best om de dozen aan te leveren zoals u gevraagd heeft. Zijn de dozen toch niet naar wens? Dan zoeken wij uiteraard naar een passende oplossing.

Het bestelproces

Het bestellen van uw speciale doos op maat is heel eenvoudig. U kunt bij Dozenlatenmaken.nl aangeven welke doos u nodig heeft en welk formaat. Ook kunt u hier aangeven of en hoe u de doos bedrukt wilt hebben; fullcolour of zwart. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om handvatten toe te voegen aan uw doos.

Het bedrukken van uw doos

Uw doos bedrukken? U stuurt uw bedrukking heel gemakkelijk naar ons op en wij maken een drukproef in PDF-formaat voor u. Na uw goedkeuring produceren wij uw doos. Bestel uw unieke doos op gemakkelijk online, wij leveren al vanaf 50 stuks! Hoe meer dozen er besteld worden, hoe lager de prijs per stuk is. Bij Dozenlatenmaken.nl staan wij voor u klaar, wij doen er dan ook alles aan om de perfecte doos voor u te laten maken. Heeft u hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Heeft u vragen?

Neem contact op met info@dozenlatenmaken.nl of bel 0341-21 73 41.