Ga naar content

Gratis verzending

Onze bestellingen worden binnen Nederland (m.u.v. Waddeneilanden) gratis verzonden.

Bestelling          

De gewenste dozen kunt u het makkelijkst bestellen via onze webshop. U kunt ook een e-mail sturen naar info@dozenlatenmaken.nl

Betaalmethode

U kunt bij Dozenlatenmaken.nl veilig online betalen met iDEAL, Sofort of per factuur. Bij betaling per factuur hanteren wij een betalingstermijn van 30 dagen.
Leverings- en betalingsvoorwaarden gedeponeerd bij de KvK te Apeldoorn.
Alle door ons geleverde goederen blijven ons eigendom tot na betaling van de volledige factuur.

Levering

Wij streven ernaar om bestellingen zo spoedig mogelijk te versturen. De levertijd varieert per fefco. Heeft u een spoedbestelling? Wij stellen het op prijs als u dit vooraf telefonisch aan ons doorgeeft zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.
Wij leveren niet op de Waddeneilanden.

Leveringsvoorwaarden

De minimale afname is per product verschillend. De prijzen die worden genoemd op onze website zijn in euro's exclusief BTW.
Bij de productie van dozen hanteren wij standaard een aflevermarge van 90-110% van de bestelde hoeveelheid. De uiteindelijk geleverde aantallen zullen aan u worden gefactureerd.

Afmetingen dozen en verpakkingen

Wij vragen u om de binnenmaat van de doos te bestellen. De afmetingen worden weergegeven in lengte x breedte x hoogte.

België

Bij Dozenlatenmaken.nl is het ook mogelijk om te bestellen vanuit België. De bestelling ontvangen wij graag via onze webshop en wij hebben voor een bestelling uit België uw Btw-nummer nodig. Betaling verloopt via Sofort. Aan bestellingen die geleverd dienen te worden in België kunnen vrachtkosten verbonden zijn, informeert u hierover alvorens te bestellen.

Disclaimer

Er worden geen rechten ontleend aan de inhoud en foto's op deze website. De informatie en gebruikte foto’s op de webshop zijn met grootste zorgvuldigheid samengesteld. Dozenlatenmaken.nl aanvaard geen enkele vorm van aansprakelijk voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het gebruik van de informatie of foto’s.
Mocht u naar aanleiding van de informatie op onze website toch nog met vragen of onduidelijkheden zitten omtrent het bestellen of leveren van de dozen, neemt u dan a.u.b. contact met ons op zodat we e.e.a. vooraf kunnen toelichten. Zo voorkomen we onnodige misverstanden die de kwaliteit van onze producten en service zouden kunnen belemmeren.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen? Stuur een e-mail naar info@dozenlatenmaken.nl of bel 0341-21 73 41