Ga naar content
Heftruck chauffeur

Dozen laten maken

Bent u op zoek naar een doos die precies bij uw producten of manier van werken past? Wij leveren maatwerk voor lage prijzen en met een snelle levertijd. Plaats snel uw bestelling en wij zorgen ervoor dat de dozen zo snel mogelijk worden geleverd. Voor veel bedrijven zijn wij een vertrouwd adres voor het snel en goedkoop leveren van dozen op maat.

Binnenkort ook voor u?

Al sinds 1978
Dozen op maat
Ons eigen productieteam zorgt voor een snelle afhandeling van uw bestelling

Al sinds 1978

Al sinds 1978 leveren wij kartonnen dozen uit voorraad. Door deze jarenlange ervaring hebben wij veel kennis van zaken en kennen wij de wensen van onze klanten; op maat gemaakte kartonnen dozen die je snel in huis hebt, voor een lage prijs. Dozenlatenmaken.nl kan dit realiseren dankzij de nieuwste machines, grote voorraden en fantastische, hardwerkende collega's.

Waarom zo goedkoop?
Natuurlijk wilt u als ondernemer uw pakketten netjes afleveren, in een op maat gemaakte doos.

Heeft u dozen nodig?

Bij Dozenlatenmaken.nl richten wij ons voornamelijk op de zakelijke markt. Als ondernemer heeft u vaak dozen nodig. Bijvoorbeeld om documenten te bewaren of om pakketten te verzenden. Natuurlijk wil je dan dat het product precies in de doos past zodat je niet onnodig grote pakketten hoeft te verzenden. Daarom maken wij dozen op maat, ook voor u.

Bestel ook uw dozen op maat!

Bestel ook uw dozen op maat!

Levertijd ca. 8-12 werkdagen
Al vanaf 50 stuks
Gratis verzending
Goedkoopste van Nederland