Ga naar content

Doosjes op maat laten maken bij dozenlatenmaken.nl

Heeft u een webshop en wilt u kleine pakketjes makkelijk kunnen verzenden? Doosjes op maat laten maken is dan een hele interessant optie. Ideaal om voordelig kleine pakketjes te versturen. Een doos op maat laten maken kan al vanaf 50 stuks.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Waarvoor doosjes op maat laten maken?

Doosjes op maat laten maken bespaart u portokosten en uw klant heeft er ook baat bij! Webshops die bijvoorbeeld boeken, games, kleine onderdelen of accessoires versturen, hebben baat bij een zo klein mogelijke verpakking. Doosjes op maat laten maken kan er voor zorgen dat uw pakketje door de brievenbus van uw klant past. Hierdoor bespaart u weer verzendkosten en hoeft uw klant niet speciaal op zijn bestelling te wachten. Doosjes op maat laten maken is dus ideaal voor u en uw klanten! 

Eenvoudig magazijnbeheer met doosjes op maat

Heeft u een magazijn waarin u kleine onderdelen als spijkers, elektra onderdelen of schroeven bewaart? Dan is het fijn om doosjes op maat te hebben. U wilt immers zo weinig mogelijke ruimte in beslag nemen in uw magazijn met kleine onderdelen. Kleine kartonnen doosjes op maat zorgen ervoor dat u kleine verpakkingen makkelijk en overzichtelijk bewaart in uw magazijn.

Doosjes op maat: puur maatwerk!

Verspil geen millimeter van uw ingekochte karton. Het is zonde als u doosjes koopt die eigenlijk te groot zijn. Bij Dozenlatenmaken.nl maken we daarom uw doosjes op maat. Het bestellen van doosjes op maat werkt als volgt:

1. Kies het type doos
Waar gaat u de doos voor gebruiken en wat zijn de eigenschappen van uw product? Kies eerst het type kartonnen doos. Bij elk type kartonnen doos leest u extra productinformatie. Zo helpen we u de ideale kartonnen doos te kiezen.  

2. Voer de lengte, breedte en hoogte van uw dozen in
Bepaal de binnenmaat van uw dozen aan de hand van de afmetingen van uw product. Zorg voor zo min mogelijk ruimte tussen het product en het karton van de doos. Dit voorkomt beschadigingen aan zowel het product als de kartonnen doos tijdens vervoer.

3. Bepaal hoeveel dozen u wilt
Geef bij deze stap aan hoeveel dozen u wenst. Dozenlatenmaken.nl levert al vanaf 50 stuks.

4. Uw dozen bestellen
Wij maken de kartonnen dozen speciaal voor u op maat. De levertijd is per fefco verschillend. Wilt u een spoedlevering? Geen probleem. Neem in dat geval contact met ons op.

Verschillende doosjes op maat

Bij Dozenlatenmaken.nl kiest u uit verschillende dozen: Elke doos heeft zo zijn eigen eigenschappen en wordt gebruikt voor verschillende doeleinden. De wikkeldoos is geschikt voor producten die lang en plat zijn. De vouwdoos is ideaal om in te zetten als opbergdoos of verzenddoos. De postdoos is geschikt voor het verzenden van producten.

Bestel uw doosjes op maat vanaf 50 stuks

Dozenlatenmaken.nl maakt uw doosjes op maat al vanaf 50 stuks. U hoeft dus niet direct heel groot in te kopen. U kunt dus gerust eens proberen of doosjes op maat geschikt zijn voor uw bedrijf. Dozenlatenmaken.nl is daarnaast de goedkoopste producent van doosjes op maat. Bestel uw doosjes op maat en wij gaan aan de slag!
Man bij stapel gevouwen dozen op maat