Ga naar content

Kleine kartonnen doosjes op maat bij Dozenlatenmaken.nl

Heeft u kleine producten te verzenden? En zoekt u daarvoor kleine kartonnen doosjes? Het best is om deze doosjes op maat te laten maken. Dat kan bij Dozenlatenmaken.nl al vanaf 50 doosjes. Snel, goedkoop en goed. Bedrukken is ook mogelijk.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

9.8 van 280 beoordelingen op

Daarom maatwerk doosjes

Doosjes op maat zijn ideaal. Want uw product past daar perfect in. Dat presenteert niet alleen mooi, het is ook praktischer. Uw product verschuift niet en u heeft geen (of slechts heel weinig) vulmateriaal nodig. U zult positief verrast zijn over de lage kosten.

Online bestellen

Bij Dozenlatenmaken.nl bestelt u uw kleine kartonnen doosjes eenvoudig online. U geeft aan welk type doosje u wilt (vouwdoosjes, wikkeldoosjes postdoosjes/verzenddoosjes) en voert de maten in. Vervolgens de kartonkwaliteit (vanaf enkelgolf 3 mm) en natuurlijk het aantal doosjes dat u nodig heeft.

Kleine kartonnen doosjes mét bedrukking

Wilt u de doosjes ook inzetten als communicatiedrager? Vraag bij ons dan naar de mogelijkheden van het bedrukken. We bedrukken in zowel een zwart/grijstint als in fullcolour. Van bedrijfsnaam, bedrijfslogo en bedrijfsslogan tot fullcolour foto. We kunnen alle zijden van het doosje bedrukken, als u wilt zelfs de onderkant. We plaatsen de bedrukking zo groot mogelijk, en altijd mooi in verhouding.

Toch liever een standaardformaat?

Heeft u voldoende aan een standaardformaat doosje? Geen probleem, want we hebben liefst 2500 verschillende dozen altijd op voorraad. Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van de Dozenhal, al sinds 1978 handelaar in kartonnen dozen.

Aflevering op locatie

We leveren uw bestelling af bij u op locatie. De levertijd is per fefco verschillend. Heeft u de kleine kartonnen doosjes heel snel nodig? Profiteer dan van onze spoedservice. Dan heeft u uw bestelling al vanaf 48 uur in huis.

Kies ook voor kleine kartonnen doosjes op maat

  • Dozen op maat
  • Snel en goedkoop
  • Ook bedrukking is mogelijk