Ga naar content

Kenmerken van de brievenbusdoos

Bent u op zoek naar hoogwaardige brievenbusdoosjes om uw producten veilig en beschermd te verzenden? Zoek niet verder! De brievenbusdoos is snel in elkaar te zetten, te vullen en dicht te vouwen. De brievenbusdoosjes zijn uitstekend te gebruiken als platte doos en worden daarom veel gekozen door webshops voor het verzenden van producten. Door gebruik te maken van de brievenbusdoos bespaart u veel geld, zoals de verzendkosten. De brievenbusdoos is beschikbaar vanaf een hoogte van 25 mm en in een oplage vanaf 50 stuks.

De afmetingen van een brievenbusdoos

De meeste pakketten worden verzonden via PostNL. PostNL hanteert een maximale afmeting voor brievenbusdozen. Een brievenbusdoos heeft de volgende maximale afmeting 38 x 26,5 x 3,2 cm (lengte x breedte x hoogte) Blijft jouw pakket binnen deze afmetingen? Dan profiteer je van het voordelige brievenbuspakket tarief van PostNL. De dozen op maat van Dozenlatenmaken.nl zijn te bestellen in dit formaat. Daarnaast mag een brievenbusdoos niet zwaarder dan 2 kilo wegen.

Voordelen van de brievenbusdoos

Wij maken uw brievenbusdoos op maat. Ideaal voor het verzenden van producten die in brievenbuspakketjes passen. Er zijn verschillende redenen waarom onze brievenbusdozen de beste keuze zijn voor het verzenden van uw producten.

Allereerst bieden we hoogwaardige kwaliteit. Onze brievenbusdozen zijn gemaakt van stevig karton en worden geleverd met een sterke sluiting om ervoor te zorgen dat uw producten veilig en beschermd blijven tijdens het transport.

Daarnaast bieden we een breed scala aan maten en opties, zodat u de perfecte brievenbusdoos voor uw producten kunt kiezen. Of u nu een kleine brievenbusdoos nodig heeft voor het verzenden van sieraden of een grotere brievenbusdoos voor het verzenden van kleding, wij hebben het allemaal.

Naast hoogwaardige kwaliteit en een breed scala aan maten bieden we aantrekkelijke prijzen en snelle levering. We begrijpen dat het belangrijk is om uw producten op tijd te leveren en we zorgen ervoor dat uw brievenbusdozen snel en efficiënt worden geleverd, zonder extra kosten.


Het is belangrijk om van tevoren na te gaan of de brievenbusdoos de juiste oplossing is voor uw verzending. Mocht u een doos willen die meer hoogte heeft dan lengte, dan adviseren wij u te kiezen voor een andere doos op maat.

Brievenbusdoosjes op maat

Uw brievenbusdoos maken wij op maat. U hoeft alleen de gewenste specificaties door te geven. Stel zelf uw brievenbusdoos samen en bekijk direct ons aanbod. Bestel uw brievenbusdoos en wij gaan direct voor u aan de slag. De levertijd varieert per fefco.