8.7
260 beoordelingen op:
Bel ons

Ruime keuze bij brievenbusdoos bedrukken

Een brievenbusdoos bestellen is heel eenvoudig. Ga naar ‘Dozen op maat’ en selecteer de brievenbusdoos die u nodig heeft. Kies de juiste maat en het gewenste aantal. We hebben karton in de kleuren wit of bruin. Uiteraard beslist u ook over de kartonkwaliteit: van enkelgolf 3 mm tot dubbelgolf 7 mm. Een postdoos of verzenddoos op maat: snel voor u geregeld. 
 

Hoe bedrukken wij uw brievenbusdoos?

Heeft u de juiste brievenbusdoos gevonden? Laat ons de verzenddoos tevens bedrukken. Wij kunnen op alle zijden iets printen. Een postdoos met uw bedrijfslogo of slogan? Het is eenvoudig te bestellen. U levert de tekst of afbeelding digitaal aan. Wij gaan direct aan het werk. Het drukken doen wij in onze eigen fabriek. Daarbij gebruiken wij een geavanceerde inkjetprinter. Bij grotere aantallen dozen is een traditionele drukmethode vaak goedkoper. Denk aan flexodruk, offsetdruk of diepdruk. We kunnen zowel volprinten als rasteren. Ook bij dat laatste bespaart u veel inkt – dus kosten. 
 

Liever een standaard brievenbusdoos bedrukken?

Heeft u liever een standaard brievenbusdoos? Dat kan ook. In ons magazijn hebben wij altijd 2500 verschillende dozen op voorraad. U selecteert online, wij leveren direct. Dozenlatenmaken.nl is de webshop van de Dozenhal. Sinds 1978 zijn wij specialist en leverancier van dozen en andere verpakkingsmaterialen. Alles doen wij in eigen beheer. Daardoor houden we goed zicht op de kwaliteit en gaat er geen kostbare tijd verloren. Dat betekent voor u: áltijd een scherpe prijs.
 

Brievenbusdoos bedrukken: snel en goed

Bestelt u via Dozenlatenmaken.nl, dan bent u verzekerd van kwaliteit. Bovendien krijgt u de postdoos snel in huis. Ook als u kiest voor het laten bedrukken. De bestelling komt altijd binnen 8 tot 10 werkdagen. We leveren op het adres dat u doorgeeft. Wilt u de brievenbusdoos nog eerder bezorgd hebben? Profiteer dan van onze spoedservice. Dan leveren we de dozen al vanaf 48 uur na bestelling bij u af.
 

Laat uw brievenbusdozen bedrukken bij Dozenlatenmaken.nl!

Bestel direct
 

Daarom Dozenlatenmaken.nl

  • Dozen op maat
  • Snel en goedkoop
  • Ook bedrukking is mogelijk