Ga naar content

Kartonnen doos op maat bestellen?

Wilt u een kartonnen doos op maat laten maken en bestellen? Bij Dozenlatenmaken.nl kunt u verschillende soorten kartonnen dozen op maat bestellen. Vouwdozen, wikkeldozen of postdozen. Wij leveren al vanaf een bestelling van 50 stuks. De bezorging is gratis! Heeft u speling in de maatvoering? Kijk ook eens naar onze standaard dozen

Vouwdozen, wikkeldozen, postdozen, draaiwikkelverpakking of kalenderdoos

Kies bij ons uit vouwdozen, wikkeldozen, postdozen, draaiwikkelverpakking en kalenderdozen. Selecteer de maat en kartonkwaliteit die u nodig heeft en bestel uw doos op maat. Twijfelt u welke doos het meest geschikt is voor u? Bekijk dan de Amerikaanse vouwdoos, de Amerikaanse vouwdoos is de meest gebruikte en bekendste doos. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen. 

Bedrukte dozen op maat

Elke soort doos die u bij ons bestelt, kunt u laten bedrukken, in zwart/grijstint of full colour. Dit geldt dus ook voor dozen op maat. We bedrukken jouw dozen met onze geavanceerde inkjetprinter. Ook traditionele drukmethodes zijn mogelijk, bijvoorbeeld voor grote oplagen. We bedrukken uw dozen bijvoorbeeld met uw logo, slogan en bedrijfsnaam. Of met een full colour afbeelding van het product. Ook drukken we barcodes en waarschuwingstekens.