8.7
260 beoordelingen op:
Bel ons

Eenvoudig bestellen, advies op maat

Het is gemakkelijk om een doos van golfkarton te bestellen. Alles gaat online. U kiest eerst een type. Wilt u een vouwdoos, een wikkeldoos of een postdoos/verzenddoos? Selecteer daarna het formaat en het aantal. Vervolgens kiest u de kartonkwaliteit. Wilt u enkelgolf 3 of 4 mm. Of liever dubbelgolf 4,5 of 7 mm? Ook selecteert u de kleur: wit of bruin. Eenvoudiger kan het niet.


Verpakkingsmateriaal in golfkarton doos

Uiteraard wilt u uw producten goed beschermen. Daarom bieden wij bijpassend verpakkings- en vulmateriaal. Alles is online te bestellen. U krijgt het tegelijkertijd met uw dozen afgeleverd. Denk aan luchtkussenfolie, tape en verpakkingspapier. Goed om te weten: we hebben ook luchtkussenenveloppen en LPDE-verzendzakken. Bekijk hier ons aanbod.


Doos van golfkarton bedrukken

In onze eigen fabriek bedrukken wij alle soorten dozen van golfkarton. Wilt u het logo van uw bedrijf op de zijkant afdrukken? Of een omschrijving van de inhoud? Wij kunnen alle zijden bedrukken. Zowel in grijs/zwarttint als in fullcolour. Let op: bij grotere oplages is het goedkoper om te kiezen voor een traditionele drukmethode. Vraag ons naar de mogelijkheden.


Daarom Dozenlatenmaken.nl

  • Dozen op maat
  • Snel en goedkoop
  • Ook bedrukking is mogelijk
Kies onze dozen van golfkarton. Wij leveren binnen 8 tot 10 dagen. Bij spoed zelfs 48 uur na bestelling.
Bestel direct.