Sommige kwaliteiten / afmetingen kunnen wij sneller leveren! Vraag ons naar de mogelijkheden.
8.8
273 beoordelingen op:
Bel ons
Home

Ter bescherming van dozen en materialen

Onze karton-platen worden meestal gebruikt als bodemplaat, tussenlegvel of afdekplaat op pallets. De platen zorgen voor bescherming van de dozen en materialen die worden vervoerd op deze pallets. De platen zorgen ervoor dat de producten niet verschuiven én dat de dozen schoon en representatief blijven.


Karton-platen leverbaar in vrijwel elk formaat

U kunt de karton-platen bestellen in vrijwel elk formaat. Dat doet u snel en gemakkelijk online. U kiest zelf het gewenste formaat, het benodigde aantal en de kleur karton (bruin of wit). Ook kiest u de kartonkwaliteit: enkelgolf 3 of 4 mm of dubbelgolf 4,5 of 6 mm. Hoe dikker, hoe steviger. Weet u niet zeker welke kartonkwaliteit u nodig heeft? Bel ons dan even. We adviseren u graag.


Bestel eventueel de dozen mee

Heeft u ook dozen nodig? Die bestelt u eenvoudig mee. Kies uit wikkeldozen, vouwdozen en postdozen. Ook de dozen maken we op maat voor u. Als u wilt verzorgen we ook de bedrukking, in zwart/grijstint of fullcolour. Van barcode en logo tot fullcolour afbeelding van het bedrukt. We bedrukken uw dozen in eigen huis, met onze geavanceerde inkjetprinter. Bij hoge oplagen kan het voordeliger zijn te kiezen voor een andere drukmethode. We adviseren u daarover zorgvuldig.


Snelle levering op locatie

We leveren uw karton-platen binnen 8 tot 10 werkdagen op locatie . En met onze spoedservice zelfs al vanaf 48 uur na bestelling.

Karton-platen kopen? Regel het vandaag nog!

Bestel direct

Daarom Dozenlatenmaken.nl
  • Platen en dozen op maat
  • Snel en goedkoop
  • Ook bedrukking mogelijk