Sommige kwaliteiten / afmetingen kunnen wij sneller leveren! Vraag ons naar de mogelijkheden.
8.8
274 beoordelingen op:
Bel ons
Home

Kies de juiste doos

Wat voor kartonnen doos heeft u nodig? Een vouwdoos, wikkeldoos of postdoos (verzenddoos)? Maak uw keuze en geef de gewenste maten op. Kies zorgvuldig. Want neemt u een te grote doos, dan kan het product gaan verschuiven, met het risico op beschadiging. En hoe groter de doos, hoe inefficiënter het transport. We adviseren u graag. Ook over de kartonkwaliteit. U kunt kiezen uit enkelgolf 3 of 4 mm en dubbelgolf 4,5 of 6 mm. Hoe dikker het karton, hoe steviger natuurlijk de doos. Maar ook: hoe zwaarder. Het is de kunst om precies de juiste kartondikte te nemen.

Kartonnen doos bestellen mét bedrukking

Wilt u uw kartonnen doos bestellen mét bedrukking? Ook dat kan! In zwart/grijstint of fullcolour. Dagelijks bedrukken we honderden dozen op onze fullcolour inkjetprinter. Dat kan een bedrijfslogo, bedrijfsslogan of bedrijfshuisstijl zijn, maar bijvoorbeeld ook een fullcolour opdruk van het product. Ook bedrukken we barcodes en waarschuwingstekens. Interesse? Bel ons gerust even.

Bestel ook het verpakkingsmateriaal

We helpen u graag compleet. Daarom bestelt u bij ons ook uw verpakkingsmateriaal. Tape en dispensers. Luchtkussenfolie en LPDE-verzendzakken. Alles wat u nodig hebt voor een veilige en schadevrije verzending van uw producten.

Onze levering: snel, sneller, snelst

Heeft u bij ons uw kartonnen dozen besteld? Dan gaan we voor u aan de slag. We leveren uw bestelling binnen 8 tot 10 werkdagen af bij u op locatie. Moet het sneller? Kies dan voor onze spoedservice. Dan leveren we al vanaf 48 uur na bestelling.

Of kies voor standaard dozen

U hóeft natuurlijk niet te kiezen voor maatwerk. Bij ons kunt u ook terecht voor standaard dozen. Kijk daarvoor even op de website van de Dozenhal. We zijn al sinds 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven. We hebben altijd 2500 verschillende dozen standaard op voorraad. Deze dozen kunnen we direct uitleveren.

Kartonnen doos bestellen? Doe het vandaag nog!

  • Dozen op maat
  • Snel en goedkoop
  • Ook bedrukking is mogelijk
Bestel direct