Ga naar content

Als eigenaar van een webshop verstuurt u veel pakketten. U wilt natuurlijk dat deze pakketten veilig aankomen bij de klant, dat doet u met de verzenddozen van Dozenlatenmaken.nl. Maar waar moet je op letten bij de aanschaf van verzenddozen? Wij bespreken de mogelijkheden.  

Passend formaat verzenddoos voor uw product

Het formaat van een verzenddoos is erg belangrijk. Kies een verzenddoos die past bij het product dat u verzendt. Zorg ervoor dat er niet te veel ruimte in de doos aanwezig is, Hoe minder ruimte hoe beter voor het milieu. Kleine producten verzendt u eenvoudig en veilig met brievenbusdoosjes. Hierdoor bespaar je verzendkosten. Grote producten versturen? Dan is de verzenddoos de juiste optie! U geeft de maten door, het gewenste aantal, de kleur (keuze uit wit of bruin) en de kartonkwaliteit. U heeft de keuze uit een enkelgolf van 3 of 4 mm, of een dubbelgolf van 4, 5 of 6 mm.

De levertijd verschilt per Fefco. Betreft het spoed? Dan kunt u kiezen voor onze spoedservice. Bij de spoedservice leveren we al vanaf 48 uur na bestelling.  

Op zoek naar verzenddozen met bedrukking?

U dozen laten bedrukken met een bedrijfslogo, bedrijfsnaam of slogan? Bij Dozenlatenmaken.nl is het mogelijk. Wij bedrukken uw dozen in de eigen fabriek met onze geavanceerde inkjetprinter. Wij bedrukken de dozen in zwart/grijstint of full colour. Alles is mogelijk, wilt u een barcode op uw doos bedrukken? Of een QR-code? Geen probleem, het is allebei mogelijk! Bedrukte dozen zien er niet alleen mooi uit, het is ook goed voor uw marketing. Benut deze communicatiekans direct!

De ideale verzenddoos met de hoogste kwaliteit?

U heeft keuze uit verschillende soorten verzenddozen, met altijd de hoogste kwaliteit. Bent u op zoek naar een vouwdoos? Dan is de Fefco 0201 de doos die u nodig heeft. De fefco 0201 is een standaard vierkante kartonnen doos met kleppen aan zowel de bovenkant als de onderkant en is de meest gebruikte en bekendste doos.

Op zoek naar een postdoos? Dan is de Fefco 0427 de oplossing. De Fefco 0427 is ideale doos wanneer u producten wilt versturen naar klanten of zakenrelaties. De postdoos is namelijk een representatieve doos om artikelen te verzenden. Bij Dozenlatenmaken.nl heeft u keuze uit nog meer dozen. Bekijk het overzicht van alle Fefco’s.

Verpakkingsmateriaal

De meeste kartonnen dozen moet u dicht tapen. Heeft u interesse in tape en dispensers, luchtkussenfolie of LPDE-verzendzakken? Neem dan contact met ons op en wij bekijken samen de mogelijkheden.

Op zoek naar standaard verzenddozen?

Als u op zoek bent naar standaard verzenddozen bent u ook bij Dozenlatenmaken.nl aan het juiste adres. Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van de Dozenhal, al sinds 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven. We hebben altijd 2500 verschillende dozen standaard op voorraad. Het grote voordeel is, dat we onmiddellijk kunnen leveren.

Koop uw verzenddozen bij Dozenlatenmaken.nl

  • Dozen op maat;
  • Snel en goedkoop;
  • Ook bedrukking is mogelijk.

Verzenddozen kopen bij Dozenlatenmaken.nl?

Heeft u een eigen webshop? Als webshop eigenaar heeft u veel pakketten te verzenden en bent u ongetwijfeld op zoek naar goedkope webshop verpakkingen. Bij Dozenlatenmaken.nl bestelt u verzenddozen al vanaf 50 stuks. Onze goedkope verzenddozen zijn makkelijk en snel om te gebruiken, zodat u uw levering snel kan verzenden.