Ga naar content

Dozen op maat in enkelzijdig golfkarton bij Dozenlatenmaken.nl

Lichte dozen zijn goedkoper te versturen dan zware. Daarom kan het bestellen van enkelzijdig golfkarton verpakkingsmateriaal een uitkomst zijn als u kartonnen dozen nodig heeft voor het versturen van pakketten. Dubbelzijdig golfkarton is steviger, maar heeft ook een hoger gewicht. Als het niet noodzakelijk is uw dozen uit te laten voeren in dubbelzijdige karton, kies dan voor enkelzijdig golfkarton. Bij Dozenlatenmaken.nl heeft u gelukkig alle vrijheid om uw verpakkingsmaterialen zelf samen te stellen, ook in enkelzijdig golfkarton.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Opties enkelzijdig golfkarton verpakkingsmateriaal

Als u kiest voor een uitvoering van uw dozen in enkelzijdig golfkarton, is dat niet de enige keuze die u kunt maken bij het samenstellen van uw dozen. Tijdens het online bestellen van uw dozen selecteert u het type doos dat u nodig heeft, geeft u aan dat u kiest voor enkelzijdig golfkarton en selecteert u de dikte. De enkellaags uitvoering van uw kartonnen doos is beschikbaar in twee diktes: 3 en 4 mm dik. Daarnaast is het ook mogelijk de kleur van de doos aan te passen (wit of bruin) en kunt u een opdruk toevoegen.

Dozen voor brievenbuspakketten

Zo licht en goedkoop mogelijk verzenden doet u met lichte verpakkingsmaterialen. Passen uw artikelen door de brievenbus en wilt u gebruik maken van brievenbuspost? Dan kiest u voor de wikkeldoos of postdoos. Omdat u de maten geheel zelf bepaalt, kunt u de dozen zo samenstellen dat deze bij uw klanten door de brievenbus passen. Zijn ze groter dan brievenbusafmeting? Dan scheelt het enkelgolf karton kostbaar gewicht en verstuurt u uw postdoos of vouwdoos ook tegen een aantrekkelijk tarief. 

Kleine oplage

Ook als u slechts 50 dozen nodig heeft, kunt u deze al op maat laten maken bij Dozenlatenmaken.nl. Al onze op maat gemaakte dozen zijn beschikbaar voor ondernemers die een kleine oplage nodig hebben. Bovendien profiteert u van alle voordelen en service. U kunt elk type doos in enkelzijdig golfkarton laten maken, indien gewenst zelfs met opdruk in zwart-wit of kleur. Wilt u meer weten over onze dozen en kartonsoorten? Neem dan contact op met onze medewerkers voor meer informatie en advies over uw verpakkingsmaterialen.
Stapel kartonnen dozen op maat