Ga naar content

Doos met deksel laten bedrukken bij Dozenlatenmaken.nl

Als u op zoek bent naar dozen met deksel, inclusief bedrukking, kunt u bij Dozenlatenmaken.nl uit vier opties kiezen. U kiest bijvoorbeeld voor de vouwdoos, de postdoos of de wikkeldoos. Een doos met deksel laten bedrukken is ook mogelijk, bijvoorbeeld in kleur of zwart-wit. Dozenlatenmaken.nl zet uw logo of andere informatie graag op uw verpakkingsmateriaal als u uw doos met deksel laten bedrukken wilt. U ontvangt altijd dozen die precies op maat gemaakt zijn. Zo stemt u uw verpakkingsmateriaal exact af op de producten die u verzendt.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Waarom een doos met deksel laten bedrukken?

Er zijn verschillende redenen waarom onze klanten hun verpakkingsmateriaal laten bedrukken. U kunt uw verpakkingsmateriaal bijvoorbeeld herkenbaar maken voor klanten, door te kiezen voor een kleurrijke opdruk met uw bedrijfsnaam of logo. Ook voor uw eigen logistiek kan het handig zijn uw verpakkingsmateriaal te voorzien van een tekst. U bepaalt zelf wat er op uw dozen komt te staan: een begeleidende tekst, aanwijzingen voor personeel of klant, of een barcode.

Welke doos is geschikt?

Welk type verpakkingsmateriaal geschikt is, hangt uiteraard af van het product dat u wilt verzenden. Verstuurt u lichte, grote objecten die niet breekbaar zijn? Dan volstaat een enkellaags kartonnen vouwdoos. Gaat het om boeken? Dan is de wikkeldoos zeer geschikt. Bij breekbare goederen adviseren wij altijd dubbellaags karton te selecteren, van 6 mm dikte. Heeft u twijfels over de keuze van uw verpakkingsmateriaal? Wij helpen u graag de juiste doos met deksel te laten bedrukken. Omdat onze dozen al vanaf 50 stuks verkrijgbaar zijn, is het ook voor kleine ondernemers mogelijk op maat gemaakt verpakkingsmateriaal in te kopen.

Online bestellen

Dozenlatenmaken.nl biedt een aantal soorten dozen aan, waarbij u zelf bepaalt welke afmeting de doos heeft. U selecteert bijvoorbeeld online de vouwdoos, geeft aan hoe hoog, diep en breed deze moet zijn, en selecteert de kleur. Ook de opdruk bepaalt u eenvoudig zelf. U hoeft alleen de benodigde tekst of het logo te uploaden. Indien gewenst, ontvangt u eerst een proefdruk. Daarna gaan uw dozen in productie en ontvangt u uw bestelling binnen tien tot twaalf werkdagen.
Stapel kartonnen dozen op maat