Ga naar content

Doos om pakket te versturen bij Dozenlatenmaken.nl

Dozenlatenmaken.nl maakt uw perfecte doos om uw pakket mee te versturen. Stevig, van hoogwaardig karton in diverse uitvoeringen. Altijd op maat gemaakt, dus altijd passend. Binnen tien tot twaalf werkdagen geleverd en vanaf 50 stuks.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

10.0 van 280 beoordelingen op

Perfecte doos om pakket te versturen

Steeds meer ondernemers verzenden hun artikelen per pakketpost. Een stevige, professioneel uitziende doos is dan onontbeerlijk. Uw product moet immers ongeschonden aankomen bij uw klant. Dozenlatenmaken.nl biedt voor elk soort artikel de perfecte doos voor verzending. Van grote vouwdoos tot een platte doos, inclusief vakverdelers. Of kies voor de golfkarton platen en palletplaten, ook geheel op maat gemaakt.

Een perfect product verzendt u natuurlijk met de perfecte doos om een pakket mee te versturen. Neem bijvoorbeeld de wikkeldoos. Deze verpakking is zo gemaakt dat platte artikelen zoals boeken en dvd’s strak verpakt zijn. Dat minimaliseert de kans op beschadigingen tijdens transport. Er zit geen ruimte tussen de verpakking en de inhoud, waardoor stoten of vallen geen invloed heeft op de inhoud. Uw artikelen komen op die manier in de juiste staat aan bij uw klanten. Dit is slechts één van de hoogwaardige kartonnen verpakkingsoplossingen van Dozenlatenmaken.nl. Zeer flexibel samen te stellen, voordelig en snel geleverd.

Hoe het werkt

Uw bestelling bij Dozenlatenmaken.nl is binnen enkele minuten geregeld. U selecteert eerst het type doos of karton dat u wilt bestellen. Daarbij heeft u keuze uit vier verschillende kartonnen dozen, een vakverdeler en een losse kartonnen plaat. Daarna geeft u de gewenste (binnen)maten door en kiest u de kleur van het karton: wit of bruin.

Ook de dikte van het karton kunt u bepalen: enkellaags of dubbellaags golfkarton in diverse kartondiktes, variërend van 3mm tot 6mm. Een doos om een licht pakket mee te versturen kan bestaan uit enkellaags karton. Uw doos om een pakket te versturen met zware inhoud, zoals metaal of glas, kan beter bestaan uit dikker dubbellaags karton. Als u vragen heeft over het samenstellen van de perfecte verpakking voor uw onderneming kunt u uiteraard altijd contact opnemen met onze medewerkers.

Dozen met opdruk

Ten slotte kunt u uw bestelling ook voorzien van een opdruk. U kunt uw dozen laten bedrukken met uw logo of bedrijfskleuren. Hiermee maakt u meteen reclame voor uw bedrijf. Uw klanten zien altijd dat de doos van uw organisatie afkomstig is. Daarnaast kunt u andere handige informatie op de doos zetten. Een instructie voor de ontvanger of een barcode. Uiteraard ontvangt u altijd een proefdruk voor de dozen in productie gaan. U heeft altijd keuze tussen een kleurendruk of zwart-witdruk.