Ga naar content

Doos ontwerpen bij Dozenlatenmaken.nl

Ontwerp zelf u eigen doos bij Dozenlatenmaken.nl. Bestel uw op maat gemaakte vouwdoos, wikkeldoos, postdoos of losse kartonnen plaat nu. U ontwerpt u doos in een bruine of witte uitvoering, gemaakt van hoogwaardig dubbellaags of enkellaags karton en zeer voordelig geprijsd. 

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Doos ontwerpen: verpakkingsmateriaal geheel naar uw wens samenstellen

Zijn standaard dozen niet toereikend voor uw bedrijf? Bij Dozenlatenmaken.nl kunt u uw eigen doos ontwerpen zodat deze geheel voldoet aan uw wensen. Ideaal voor ondernemers die producten met afwijkende formaten willen versturen of voordelig willen inkopen.

U bepaalt zelf welk type doos u bestelt, welke kwaliteit karton gebruikt wordt en of u de doos laat bedrukken. Het is mogelijk de kleinste vouwdoos te laten maken of de grootst mogelijke wikkeldoos. Een doos ontwerpen bij Dozenlatenmaken.nl is binnen enkele minuten geregeld. Na tien tot twaalf werkdagen staat uw bestelling al bij u op de stoep.

Keuzemogelijkheden doos ontwerpen

Dozenlatenmaken.nl biedt vier soorten dozen aan, naast losse kartonnen platen en vakverdelers. U kunt uw doos ontwerpen en kiezen uit twee soorten vouwdozen, wikkeldozen en postdozen. U heeft de mogelijkheid om te kiezen uit bruine dozen of witte dozen. Onze vouwdozen zijn bovendien ook verkrijgbaar met handige handvatten. Wikkeldozen zijn ideaal voor het verzenden van platte artikelen en worden veelvuldig gebruikt om boeken, dvd’s en cd’s in te versturen. Een postdoos biedt ruimte aan kleine artikelen. Aangevuld met een vakverdeler blijft de inhoud goed op zijn plaats.

De welbekende Amerikaanse vouwdoos is een echte alleskunner, geschikt voor het transporteren of verzenden van een groot aantal objecten in alle formaten.

Uw dozen laten bedrukken

Natuurlijk wilt u niet alleen dat uw verpakkingsmateriaal stevig is en bescherming biedt. Het liefst maakt u middels uw pakketten ook reclame voor uw bedrijf. Dat is mogelijk als u uw logo of bedrijfsnaam op de dozen laat drukken. Uw doos ontwerpen bij Dozenlatenmaken.nl staat ook dat toe. U uploadt uw tekst of logo en wij zenden u een proefdruk toe. Ook handig om barcodes te laten printen of de bestemming van de doos vast op het karton te zetten. Zo kunt u uw dozen ook voor interne opslag gebruiken.
Stapel kartonnen dozen op maat