Ga naar content

Doos voor verzending bestellen bij Dozenlatenmaken.nl

Uw producten veilig en netjes verzenden naar al uw klanten? Dat doet u met een op maat gemaakte, stevige doos voor verzending van Dozenlatenmaken.nl. Verkrijgbaar in alle formaten, ruime keuzevrijheid in kartonsoorten en geleverd binnen tien werkdagen. Ook mogelijk met bedrijfslogo en/of barcode!

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Voordelige en stevige doos voor verzending

Als u uw producten dagelijks verzendt naar klanten in binnen- en buitenland, wilt u natuurlijk dat deze in perfecte staat arriveren. Een doos voor verzending of andere goed passende verpakking is dan onontbeerlijk. Zijn standaard dozen niet geschikt voor uw artikelen? Bestel dan voordelig stevige en perfect passende dozen voor uw bedrijf. Dozenlatenmaken.nl biedt een groot aantal verschillende soorten dozen aan in elk gewenst formaat, met enkellaags of dubbellaags karton.

Met een stevige doos verzendt u eenvoudig boeken, kantoorartikelen of breekbare producten. Omdat u zowel de hoogte, breedte en lengte van de doos zelf bepaalt, verzendt u zelfs artikelen met de meest afwijkende afmetingen eenvoudig in een kartonnen doos. U past uw doos voor verzending helemaal naar eigen wens aan door vakverdelers op maat te bestellen of uw dozen laten bedrukken met uw bedrijfslogo. Verkrijgbaar vanaf vijftig stuks of meer.

Assortiment stevige dozen voor verzending

Al onze dozen kunnen worden geleverd in dubbellaags golfkarton van 6mm dik. Daarmee wordt elk type doos zeer bestendig tegen invloeden van buitenaf tijdens transport. Voor kleine artikelen in bulk of grote producten kiest u voor kartonnen vouwdozen op maat. Platte objecten worden veilig verstuurd met onze wikkeldoos, dé doos voor verzending van boeken. Een verzameling losse producten of een cadeaubox verzendt u stijlvol én zeker met de postdoos.

Ten slotte kunt u ook grote objecten veilig stallen of versturen met onze dikke losse kartonnen golfplaten. Tijdens het bestellen selecteert u het type doos van uw voorkeur, geeft u de binnenmaten van de stevige doos door en kiest u voor de gewenste uitvoering: in bruin of wit. Onze vouwdozen zijn daarnaast ook verkrijgbaar in uitvoering met handvatten.

Extra zekerheid tijdens verzenden

Uw doos voor verzending moet natuurlijk herkenbaar zijn voor de klant, transporteur en uw eigen medewerkers. Daarom biedt Dozenlatenmaken.nl de mogelijkheid barcodes en afbeeldingen op uw doos te laten printen. U kunt op die manier uw doos voorzien van uw logo of een tekst naar keuze. Als u hiervoor kiest, sturen wij u altijd een proefdruk in PDF-formaat toe voor de dozen geproduceerd worden. Daarna kunt u uw bestelling al binnen tien werkdagen verwachten.
Stapel kartonnen dozen op maat