Ga naar content

Dozen bedrukken in kleur bij Dozenlatenmaken.nl

Een bedrijfslogo en bedrijfsnaam. Een slogan. Of een fullcolour productfoto. Bij Dozenlatenmaken.nl kunt u terecht voor het bedrukken van dozen in kleur. En trouwens ook in een zwart/grijstint. Dat gaat heel eenvoudig online, al vanaf 50 dozen. Bestel uw dozen online en geef daarbij aan welke bedrukking u wenst. We werken snel, goedkoop en kwalitatief hoogwaardig.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Branding van uw bedrijf, merk of product

Een doos op maat is een belangrijke communicatiedrager. Een fullcolour bedrukking draagt bij aan de branding van uw bedrijf, merk of product. Bovendien is het voor de ontvanger veel leuker om een bedrukte doos te ontvangen dan een onbedrukte bruine of witte doos. Het maakt de beleving compleet.

Waarschuwingstekens, doosdoceersystemen en barcodes

Op een verpakkingsdoos kunt u natuurlijk ook functionele bedrukkingen plaatsen. Zoals een waarschuwingstekst of -teken, een doosdoceersysteem of een barcode. Dit draagt bij aan een efficiënte opslag- en transportprocessen en aan veiligheid tijdens de handling.

Dozen bestellen en laten bedrukken

Wilt u bij Dozenlatenmaken.nl uw dozen bestellen en laten drukken? Dat gaat heel eenvoudig online:

Uw dozen op maat bestellen

Bij Dozenlatenmaken.nl bestelt u heel eenvoudig online de dozen die u nodig heeft. Wikkeldozen, vouwdozen en postdozen/verzenddozen. We maken ze voor u op maat. U bepaalt het type doos, het formaat en de kleur (wit of bruin). Vervolgens selecteert u de kwaliteit van het karton (van enkelgolf 3 mm tot dubbelgolf 6 mm) en het aantal dozen dat u nodig heeft. Tot slot bestelt u de doos online.

Geef de bedrukking door

Bij uw bestelling geeft u ook aan dat u een bedrukking wilt. Dit kan naar keuze in een zwart- en grijstint of in fullcolour. Anders dan veel andere aanbieders doen, plaatsen we de bedrukking altijd zo groot mogelijk op het beschikbare vlak en altijd mooi in verhouding. Bovendien bedrukken we elke gewenste zijde van de doos. Zelfs de onderkant van de doos, als u dat wilt. Dit is het proces:
  • Stuur een printbestand met de tekst of afbeelding die op de doos moet komen (EPS, JPEG of PDF)
  • Onze dtp-afdeling bespreekt samen met u uw wensen
  • De dtp-afdeling gaat voor u aan de slag
  • U ontvangt een proefdruk in pdf. Eventueel printen we een monster
  • Na uw akkoord drukken we uw dozen
  • We leveren uw dozen af bij u op locatie

Digitaal of traditioneel drukken

Uw doos op maat wordt gemaakt én bedrukt in onze fabriek in Nederland, met de digitale inkjet-technologie van Memjet. Heeft u veel dozen nodig, dan stappen we over op een traditionele pre-print drukmethode: flexodruk, offsetdruk of diepdruk. Dit scheelt namelijk kosten. Ook via alternatieve drukmethodes kunnen we volvlakdruk aanbieden, wat ook geldt voor fullcolour bedrukkingen met foto’s. Denk bijvoorbeeld aan een winkelverpakking met glanslaag.

Liever een standaarddoos? Dat kan!

Wilt u liever een standaardformaat doos? Ook dat kan. Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van de Dozenhal, al sinds 1978 handelaar in kartonnen dozen. We hebben standaard 2500 verschillende soorten dozen op voorraad.
 
Man bij stapel gevouwen dozen op maat