Ga naar content

Dozen laten bedrukken bij Dozenlatenmaken.nl

Heeft u kartonnen dozen nodig? En wilt u deze dozen laten bedrukken? Welkom bij Dozenlatenmaken.nl. Bij ons bestelt u snel en eenvoudig kartonnen dozen op maat. We bedrukken ze in eigen huis. Al vanaf 50 stuks.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

In eigen huis

Bij Dozenlatenmaken.nl kiest u zelf het type doos, de afmeting, het aantal en de kartonkwaliteit. Maatwerk dus, maar dan wel tegen verrassend lage kosten. Vervolgens verzorgen we ook de bedrukking, in zwart/grijstint of fullcolour. Hiervoor hebben we een geavanceerde inkjetprinter in eigen huis. Daardoor kunnen we snel voor u aan de slag en houden we controle op de drukkwaliteit.

Van barcode tot fullcolour foto

Dagelijks bedrukken we dozen voor uiteenlopende opdrachtgevers. Dat kan een barcode of een waarschuwingsteken zijn, maar ook een bedrijfslogo en bedrijfsslogan. Ook kunt u bij ons dozen laten bedrukken met fullcolour afbeeldingen, bijvoorbeeld van het product in de doos. De mogelijkheden zijn legio.

Ook traditionele drukmethodes

Gaat het om heel veel dozen? Dan komt er een omslagpunt waarbij het voordeliger is te kiezen voor een traditionele drukmethode. Zoals flexodruk, offsetdruk of diepdruk. Ook bieden we alternatieve drukmethodes, zoals een glanslaag. We kunnen elke zijde van de doos bedrukken, zelfs de onderkant. We bedrukken een zo groot mogelijk oppervlak, altijd in de juiste verhouding.

Zo werkt het

  • Stuur ons een printbestand met de tekst of afbeelding die op de doos moet komen (liefst een EPS-bestand, of anders een JPEG- of pdf-bestand).
  • Samen met onze dtp-afdeling bespreekt u uw wensen.
  • U ontvangt van ons een proefdruk in pdf. Eventueel printen we een monster.
  • Na uw akkoord drukken we uw verzenddozen. U heeft ze binnen twee weken in huis (bij spoed zelfs binnen drie werkdagen).

Snelle levering op locatie

De levertijd is per fefco verschillend. En met onze spoedservice zelfs al vanaf 48 uur na bestelling.

Dozen laten bedrukken? Regel het vandaag nog!

  • Dozen op maat
  • Snel en goedkoop
  • Ook bedrukking is mogelijk
Man bij stapel gevouwen dozen op maat