Ga naar content

Dozen om pakket te versturen

Verstuur uw pakketten veilig en vertrouwd met kartonnen dozen van Dozenlatenmaken.nl. Topkwaliteit karton, op maat gemaakt, leverbaar vanaf vijftig stuks. Altijd voordelig. Vouwdozen, postdozen, wikkeldozen en meer. Bedrukken ook mogelijk in kleur en zwart-wit.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

292 klanten geven ons een 8.8

Dozen om pakket te versturen

Dozen voor het versturen van pakketten moeten aan een aantal eisen voldoen. Ze moeten uw artikelen goed beschermen, goed passen en er professioneel uitzien. Bij Dozenlatenmaken.nl bestelt u zulke kartonnen dozen tegen een aantrekkelijke prijs. Omdat u zelf bepaalt welke afmeting uw kartonnen verpakkingsmateriaal krijgt, is uw doos voor verzending altijd precies afgestemd op uw producten.

Daarnaast kunt u de kleur van de dozen bepalen en is het mogelijk uw logo, een tekst naar keuze of andere informatie op dozen te laten drukken. Uw kartonnen dozen om een pakket te versturen krijgen zo een unieke, professionele en herkenbare uitstraling.

Opties dozen voor verzending

Dozenlatenmaken.nl biedt een aantal standaarddozen aan die zeer geschikt zijn voor verzending van verschillende artikelen. Boeken en andere platte materialen verstuurt u met een wikkeldoos, terwijl vouwdozen juist geschikt zijn voor grotere artikelen. De handige vakverdeler is een mooie toevoeging als u meerdere artikelen in één doos wilt versturen.

Dozen om een pakket te versturen zijn ook verkrijgbaar als postdoos. Deze worden veelvuldig ingezet voor het versturen van cadeaupakketten of andere kleine goederen. Ten slotte bieden wij ook losse kartonnen platen aan. Kartonnen platen zijn ideaal voor het beschermen van uw vracht op pallets, als bodem- of tussenlegvel.

Stevig en perfect passend verpakkingsmateriaal

Om ervoor te zorgen dat uw producten tijdens opslag en transport zo goed mogelijk beschermd zijn, raden wij altijd aan uw verpakkingsmateriaal perfect aan te laten sluiten op datgene wat verpakt moet worden. Dat betekent dat er geen of zo min mogelijk ruimte tussen uw verpakte artikel en de kartonnen doos moet zitten. Omdat u tijdens het bestellen bij Dozenlatenmaken.nl de binnenmaten van uw dozen om een pakket te versturen kunt doorgeven, bestelt u eenvoudig dozen die precies passen bij uw artikelen.

Daarnaast bieden wij de mogelijkheid te kiezen voor enkellaags karton in 3 of 4mm dik, of dubbellaags karton in 4,5 of 6mm dik. Gedurende het bestelproces maakt u eenvoudig keuzes voor de afmetingen, de kartonsoort en het laten bedrukken van uw dozen om een pakket te versturen.
 
Stapel kartonnen dozen op maat