Ga naar content

Dozen printen bij dozenlatenmaken.nl

Wilt u een tekst of afbeelding printen op een doos? Via Dozenlatenmaken.nl krijgt u kwaliteit tegen een verrassend lage prijs. Wij printen in fullcolour of grijs/zwarttint. Kies eerst een doos en lever digitaal een opdruk aan. Te bestellen vanaf 50 stuks.

Dozen op maat

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

292 klanten geven ons een 8.8

Het werkt zó

U stuurt digitaal door wat u op de doos wilt laten printen. Wij pakken uw opdracht snel op. Dit is hoe het werkt:
  • U levert een printbestand aan met een tekst of afbeelding. Liefst een EPS-bestand. En anders als JPEG of PDF.
  • Onze vormgevers overleggen over uw wensen.
  • Wij sturen u een proefdruk in PDF. Op verzoek maken we ook een monster.
  • Gaat u akkoord, dan printen we uw dozen. Binnen twee weken heeft u die in huis. Bij spoed kan dat zelfs binnen drie werkdagen.

Maak reclame met print op doos

Een afbeelding of merknaam op de doos is geen overbodige luxe. Zie het als extra reclame. Wij printen graag uw bedrijfslogo of slogan op de dozen. Dan heeft u een communicatiemiddel in handen. Wij hebben keuze uit 2500 verschillende dozen. Dozenlatenmaken.nl is de webshop van de Dozenhal, al sinds 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven.

Keuze bij printen dozen

Wij kunnen alle zijden van een doos printen. Bij kleine aantallen printen wij digitaal. Bij grotere aantallen kunt u beter kiezen voor een traditionele drukmethode. Dat bespaart geld. Wij beheersen technieken als flexodruk, offsetdruk of diepdruk. Bovendien maakt het in de kosten uit of u kiest voor volprinten of rasteren.

Zo gemaakt, snel geleverd

U kunt kiezen uit standaard dozen of op maat gemaakte kartonnen dozen. Maar let op: wij printen álle dozen. Bij de kartonkwaliteit heeft u keuze uit enkelgolf 3 of 4 mm en dubbelgolf 4,5 of 6 mm. Wij leveren in twee kleuren: wit of bruin. De levertijd is per fefco verschillend. Bij spoed kan het zelfs al 48 uur na bestelling.
Stapel kartonnen dozen op maat