Ga naar content

De wijze waarop we producten en artikelen verpakken heeft grote gevolgen voor het milieu en de samenleving. Niet-duurzame verpakkingsmaterialen, zoals plastic, hebben een aanzienlijke impact op de planeet. Bij Dozenlatenmaken.nl maken we alleen gebruik van kartonnen dozen en verpakkingsmateriaal en hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Wat is duurzaam verpakkingsmateriaal?

Duurzaam verpakkingsmateriaal is verpakkingsmateriaal zoals verzenddozen die weinig of geen schade toebrengt aan het milieu. Een voorbeeld hiervan is recyclebaar verpakkingsmateriaal. De dozen van Dozenlatenmaken.nl zijn recyclebaar, deze dozen kunt u dus hergebruiken.

Niet-duurzaam verpakkingsmateriaal

Verpakkingsmateriaal wat niet duurzaam is noemen we niet-duurzaam verpakkingsmateriaal. Plastic is een voorbeeld van niet-duurzaam verpakkingsmateriaal en heeft een negatief effect op de wereld.

Gelukkig zijn er tal van innovaties op het gebied van duurzaam verpakkingsmateriaal, denk hierbij aan composteerbare plastics en mycelium verpakkingen. Daarnaast is het belangrijk dat je als ondernemer de consument bewust maakt van de belangrijke rol van duurzaamheid. Het hergebruiken van verpakkingsmateriaal is een eerste stap die consumenten en bedrijven kunnen zetten om duurzaamheid te stimuleren

Duurzaam verpakkingsmateriaal, op maat gemaakt

Bestel duurzaam verpakkingsmateriaal op maat bij Dozenlatenmaken.nl. Sinds 1978 produceren en verkopen wij kartonnen dozen. Maatwerk, snel geleverd en uiteraard betaalbaar.

U heeft de keuze uit verschillende soorten duurzaam verpakkingsmateriaal en kiest het gewenste formaat. Kies eerst het type doos: een vouwdoos, wikkeldoos of een verzenddoos. Daarna vult u de gewenste maten in, het aantal dozen en de kwaliteit van het verpakkingsmateriaal. Daarnaast heeft u nog de keuze om uw dozen te laten bedrukken.

Heeft u vragen over de mogelijkheden met betrekking tot duurzaam verpakkingsmateriaal? Geen probleem, neem vrijblijvend contact op en wij helpen u graag!

Stapel kartonnen dozen op maat