Ga naar content

Fefco 0471 groot formaat postdoos bij Dozenlatenmaken.nl

Postdozen zijn bijzonder veelzijdig. De fefco 0471 groot formaat postdoos kunt u gebruiken voor het versturen van één of meerdere artikelen. Deze dozen zijn bovendien stapelbaar op pallets, en dus handig op te slaan en te vervoeren. De fefco 0471 postdoos beschikt over een vaste klep en is eenvoudig in elkaar te zetten. Natuurlijk bestelt u deze fefco 0471 groot formaat postdoos eenvoudig en voordelig bij dozenlatenmaken.nl. Wij maken uw postdozen altijd op maat, in de kartonsoort en -dikte van uw voorkeur. Ook opdrukken is mogelijk, bij een oplage van 50 stuks of meer. Tip: een bedrukte postdoos is ook heel geschikt als cadeaubox!

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

10.0 van 280 beoordelingen op

Eenvoudig in gebruik

Uw fefco 0471 postdoos is bijzonder snel en eenvoudig in elkaar te zetten. De doos met vaste klep kan tegen een stootje, vooral als u deze doos bestelt in dubbellaags karton. Liever een lichte fefco 0471 postdoos? Bestel deze dan in enkellaags karton. De insteekkleppen zorgen ervoor dat de doos stevig dichtzit, zelfs zonder het gebruik van tape.

Fefco 0471 postdoos zelf ontwerpen

Als u een postdoos wilt bestellen kunt u deze geheel naar eigen wens samenstellen. Hierbij kiest u voor de gewenste uitvoering, waarbij u deze aspecten zelf kunt vormgeven:

  • Binnenmaat
  • Kartondikte
  • Kartonsoort
  • Kartonkleur

Bovendien is het mogelijk uw fefco 0471 postdoos te voorzien van een opdruk, in grijstinten of kleur. Zo kunt u bijvoorbeeld uw logo of bedrijfsnaam laten afbeelden op de postdoos. Of u kiest ervoor praktische informatie op de doos af te laten drukken, zoals een barcode of instructies voor de ontvanger. Heeft u interesse in een postdoos met opdruk? Stuur dan uw gewenste afbeelding op. Wij sturen u dan een proefdruk toe. Na uw akkoord nemen wij uw postdozen met opdruk in productie.

In kleine en grote oplage

Ook als u uw dozen in kleine oplage wilt bestellen bent u bij dozenlatenmaken.nl aan het juiste adres. Zo kunt u de fefco 0471 groot formaat postdoos al in een oplage vanaf 50 stuks bestellen. Dat geldt ook voor de overige varianten, zoals de Amerikaanse vouwdoos, de kalenderdoos en de vakverdeler. Die laatste is ook verkrijgbaar in de maat waarin u uw fefco 0471 postdoos bestelt. Met de vakverdeler zorgt u ervoor dat u kleine artikelen veilig verstuurt of opslaat. Ten slotte is een golfkartonplaat onmisbaar als u uw postdozen veilig wilt stapelen op pallets.

Bestel nu uw fefco 0471 postdoos en andere vouwdozen voordelig bij dozenlatenmaken.nl. Na het plaatsen van uw bestelling gaan uw dozen direct in productie. Afhankelijk van het type doos, wordt uw bestelling al binnen enkele dagen bij u thuisbezorgd.