Ga naar content

Fefco 0473: ideaal voor platte producten

Voor het versturen van platte, kwetsbare producten zijn fefco 0473 dozen ideaal. Deze dozen, ook wel draaiwikkelverpakkingen genoemd, beschikken over een stevige buitenkant en buffer. Door de buffer beschadigen artikelen, zoals boeken, dvd’s of games veel minder snel tijdens verzending. Perfect voor het versturen van producten uit uw webshop bijvoorbeeld. Omdat u dit type doos in zeer lage variant kunt laten maken is deze doos ook zeer geschikt voor het versturen van brievenbuspakketten. Hiermee verstuurt u uw pakketjes nog voordeliger.

Uiteraard vindt u fefco 0473 dozen in het assortiment van dozenlatenmaken.nl. Deze zijn verkrijgbaar in een oplage vanaf 50 stuks en zijn geheel aan te passen aan uw wensen. Fefco 0473 dozen van dozenlatenmaken.nl zijn daarom ideaal voor uw bedrijf. U kunt uw dozen namelijk ook voorzien van uw eigen logo en bedrijfsinformatie. Bovendien profiteert u altijd van lage prijzen en een korte levertijd.  

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

10.0 van 280 beoordelingen op

Fefco 0473 dozen op maat laten maken

Alle verpakkingsmaterialen van dozenlatenmaken.nl kunnen op maat gemaakt worden. U geeft al tijdens het bestelproces aan in welke maat (tot op de millimeter nauwkeurig) de dozen geleverd moeten worden. Neem hiervoor altijd de gewenste binnenmaat. Daarbij kunt u kiezen voor een uitvoering in enkellaags of dubbellaags karton. Voor optimale bescherming bij het verzenden van zeer kwetsbare producten kiest u voor dubbellaags karton. Zo minimaliseert u de kans dat er valschade optreedt als uw pakket valt. De fefco 0473 dozen van dozenlatenmaken.nl zijn van optimale kwaliteit. Ze zijn eenvoudig in elkaar te zetten, waarbij u de doos met tape kunt verzegelen.

Uw verpakkingsmateriaal ontwerpen

Dozenlatenmaken.nl biedt niet alleen de optie uw dozen op de gewenste maat te maken. U kunt ze bestellen in wit of bruin karton, met of zonder opdruk. Indien u uw fefo 0473 dozen wilt voorzien van opdruk kunt u dit tijdens het bestelproces aangeven. De dozen zijn zowel in kleur als in grijstinten te bedrukken. U kunt er uw logo of barcode op aanbrengen, of informatie voor de ontvanger of vervoerder. Let op: het bestellen van dozen met opdruk is mogelijk bij een oplage vanaf 50 stuks.

Uw Fefco 0473 doos bestellen

Dozen op maat bestellen is heel eenvoudig. U selecteert eerst het type doos, in dit geval een fefco 0473 doos. Daarna kiest u voor de kartonkleur en -dikte. Vervolgens kunt u aangeven of u deze wilt laten bedrukken. Liever eerst een proefdruk zien? Stuur dan de gewenste afbeelding(en) op. Wij zorgen ervoor dat u de proefdruk ontvangt. Na akkoord gaan uw fefco 0473 dozen in productie, waarna u ze na enkele dagen al thuis ontvangt. Ook handige fefco 0473 dozen inkopen? Bestel dan vandaag nog uw fefco 0473 dozen en andere dozen op maat bij dozenlatenmaken.nl.