Ga naar content

Fefco 0933 vakverdeling voor omdozen bij Dozenlatenmaken.nl

Bij het versturen of opslaan van uw producten gaat het erom dat deze heel blijven. Dat geldt voor kleine en grote objecten, in alle vormen en maten. Wilt u kleine objecten in hun individuele verpakking opslaan of versturen? Gebruik dan grote omdozen met een fefco 0933 vakverdeling. De vakverdeler deelt uw fefco 0201 of fefco 0203 doos op in kleine vakken, waar u uw kleine verpakkingen in kwijt kunt. Ideaal voor het verpakken en verzenden van grote hoeveelheden artikelen tegelijkertijd. Denk aan kerstballen of andere kleine relatiegeschenken. Natuurlijk bestelt u uw fefco 0933 vakverdeling gewoon op maat, bij dozenlatenmaken.nl.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

10.0 van 280 beoordelingen op

Het voordeel van fefco 0933 vakverdeling op maat

Wanneer u op maat gemaakte dozen gebruikt zal een vakverdeler in een standaardmaat niet passen. Daarom biedt dozenlatenmaken.nl u de mogelijkheid uw fefco 0933 vakverdeling op maat te laten maken. Hiermee beschermt u uw artikelen optimaal. U geeft bij het bestellen de gewenste maten door, de kartonsoort en de kleur, waarna dozenlatenmaken.nl voor u aan de slag gaat. U bestelt al op maat gemaakte dozen en fefco 0933 vakverdelers in een oplage van 50 stuks.

Vakverdeling zelf samenstellen

Als u kiest voor fefco 0933 vakverdelers van dozenlatenmaken.nl heeft u alle vrijheid bij het samenstellen. U bepaalt zelf welke kleur de vakverdeling krijgt, in welke maat deze wordt geleverd en in welke kartondikte. Hierbij kunt u kiezen uit diverse kartonsoorten: enkellaags of dubbellaags, in verschillende diktes. Wanneer u zeer kwetsbaar materiaal wilt verpakken kunt u het beste kiezen voor dik, dubbellaags karton. Enkellaags karton heeft als voordeel dat het zeer licht is. Weet u niet zeker hoe de ideale vakverdeling er voor u uitziet? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder.

Fefco 0933 incombinatie met omdozen

Vakverdelers zijn bijzonder handig in combinatie met omdozen. Deze bevatten geen vakverdeling, maar met de losse fefco 0933 vakverdelers van dozenlatenmaken.nl kunt u uw eigen omdozen direct voorzien van dit extra onderdeel. Dat maakt het mogelijk uw omdozen in grote oplage te bestellen, waarna u een deel zelf voorziet van een handige vakverdeling. Net als de fefco 0933 kartonnen vakverdeling, bestelt u ook al uw andere dozen en verpakkingsmateriaal bij dozenlatenmaken.nl op maat. Bestel nu uw fefco 0933 vakverdeling en bijpassende omdozen bij dozenlatenmaken.nl.