Ga naar content
Verhuurt u verhuiswagens of heeft u een opslagbedrijf? Laat bij Dozenlatenmaken.nl verhuisdozen bedrukken. Bij Dozenlatenmaken.nl bedrukt u dozen op maat naar wens, zoals uw logo, slogan, barcode of bedrijfsnaam.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

287 klanten geven ons een 8.8

Voordelen van verhuisdozen bedrukken

  1. Het bedrukken van verhuisdozen heeft meerdere voordelen, we zullen een aantal voordelen met u bespreken.
  2. Professionele uitstraling: een bedrukte verhuisdoos zorgt voor een professionele uitstraling bij de ontvanger. Het verhoogt de geloofwaardigheid van je bedrijf.
  3. Marketing: uw logo of bedrijfsnaam zorgt voor herkenbaarheid bij de gebruiker. Het eenmaal bedrukken van verhuisdozen is een relatief goedkope vorm van marketing. Elke keer wanneer iemand in aanraking komt met een verhuisdoos van uw bedrijf wordt de gebruiker aan uw bedrijf herinnert.
  4. Duurzaamheid: gepersonaliseerde verhuisdozen zijn gemaakt van sterk karton en gaan daarom ook lang mee. De goede kwaliteit verkleint de kans op beschadiging van spullen tijdens de verhuizing. Daarnaast kun je de gepersonaliseerde verhuisdozen hergebruiken.

Zo werkt het

  • U stuurt ons een printbestand met de tekst of afbeelding die op de doos moet komen (liefst een EPS-bestand, of anders een JPEG-bestand of een pdf).
  • Onze dtp-afdeling bespreekt met u uw wensen en gaat aan de slag.
  • U krijgt van ons een proefdruk in pdf. Eventueel printen we een monster.
  • Na uw akkoord drukken we uw dozen. U heeft ze zo snel mogelijk binnen (bij spoed zelfs binnen drie werkdagen)
Stapel kartonnen dozen op maat