Ga naar content

Goedkoop dozen bedrukken bij Dozenlatenmaken.nl

Bij Dozenlatenmaken.nl is het mogelijk om goedkoop dozen te laten bedrukken vanaf 50 exemplaren. U kunt u doos laten bedrukken met bijvoorbeeld een bedrijfslogo of slogan. Wij hebben dozen in alle soorten en maten. We leveren voor een lage prijs.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

292 klanten geven ons een 8.8

Dozen bedrukken blijft betaalbaar

Via Dozenlatenmaken.nl laat u goedkoop dozen bedrukken. Bij grotere aantallen gebruiken wij traditionele methodes. Denk aan flexodruk, offsetdruk of diepdruk. Dat bespaart u geld. Het scheelt ook geld als u kiest voor rasteren, in plaats van volprinten. Dat kost minder inkt. Wij kunnen op verzoek alle kanten van de doos bedrukken. In grijs/zwarttint of juist full colour.

Doos bedrukken via een aantal stappen

In slechts een paar stappen laat u via Dooslatenmaken.nl goedkoop uw kartonnen doos bedrukken. Eerst kiest u het type doos, de afmeting, de kartonkwaliteit, de kleur en het aantal. Vervolgens stuurt u ons digitaal de tekst of afbeelding die op de doos moet. Nadat u het proefontwerp goedkeurt, maken wij de bestelling klaar. De levertijd is per fefco verschillend. Via onze spoedservice kan dat zelfs al binnen drie dagen. Het is hoge kwaliteit voor een lage prijs.

Keuze uit 2500 dozen

Of u nu kiest voor een standaard doos of een op maat gemaakte doos: wij kunnen álles goedkoop bedrukken. Kies uw doos uit de 2500 verschillende kartonnen verpakkingen op onze website. Wij hebben alles op voorraad. Dozenlatenmaken.nl is niet voor niets de webshop van de Dozenhal. Die is al sinds 1978 dé specialist op gebied van kartonnen verpakkingsmaterialen. Betrouwbaar, snel en betaalbaar: wij helpen u graag.

Bedrukte dozen als reclame

Het bedrukken van dozen vergroot ook de naamsbekendheid van uw bedrijf. Bedruk de dozen met een logo of slogan van uw bedrijf en iedereen weet dat de producten in de doos van uw bedrijf zijn. U kunt een bedrukte doos eigenlijk zien als het visitekaartje van het bedrijf. Het bedrukken van dozen is dus een prima middel voor reclame. Informeer naar de mogelijkheden en samen komen we tot de beste oplossing. 

Ook goedkoop: verpakkingsmateriaal

Wij zijn niet alleen goedkoop in het bedrukken van dozen. U kunt ook bij ons terecht voor andere betaalbare verpakkingsmaterialen. Van pakpapier, tape, bubbeltjesplastic tot stevige enveloppen. Wilt u goedkoop dozen laten bedrukken? Zoek niet verder! Dozenlatenmaken.nl hulpt u verder. 
Stapel kartonnen dozen op maat