Ga naar content

Goedkoop karton bestellen bij Dozenlatenmaken.nl

Bent u grootverbruiker van kartonnen verpakkingsmateriaal? Bestel dan uw goedkoop karton, uw kartonnen dozen en losse karton golfplaten bij Dozenlatenmaken.nl. Zeer voordelig, van hoge kwaliteit en snel geleverd. Verkrijgbaar in elke maat en meerdere uitvoeringen: vouwdozen, wikkeldozen, postdozen en meer! Goedkoop en snel. 

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Goedkoop karton nodig?

Wie dagelijks grote en kleine pakketten verzendt, gebruikt een groot aantal kartonnen dozen. Ook voor opslag van materialen kunnen kartonnen verpakkingsmaterialen goed van pas komen. Verbruikt u op dagelijkse basis veel verpakkingsmateriaal en wilt u graag scherp inkopen? Dan bent u bij Dozenlatenmaken.nl aan het juiste adres. U bestelt uw goedkoop karton en uw kartonnen dozen geheel naar eigen wens, in de benodigde maten, uitvoering en kleur. Goedkoop karton vindt u bij Dozenlatenmaken.nl.

Type kartonnen dozen

Goedkoop karton is in allerlei varianten verkrijgbaar bij Dozenlatenmaken.nl. Of u nu grote of kleine vouwdozen nodig heeft, postdozen of wikkeldozen, deze bestelt u eenvoudig in het formaat dat u nodig heeft. Zo verzendt u ook materialen met een afwijkende afmeting. Tijdens het bestellen geeft u aan welk type doos u nodig heeft en welke maat deze moet hebben. Daarvoor neemt u altijd de binnenmaat. Daarna bepaalt u het soort en de dikte van het karton. Dozenlatenmaken.nl levert goedkoop karton in enkel- en dubbellaags uitvoering, in diverse diktes. Het dikste karton is maar liefst 6mm dik, voor optimale bescherming van breekbare of kostbare artikelen.

Onze Amerikaanse vouwdozen zijn daarnaast beschikbaar met handvatten en indien gewenst zijn alle dozen ook verkrijgbaar in witte uitvoering. Gaat u voor de voordeligste optie? Kies dan het lichtste karton in enkellaags golfkarton. Dit type karton is alleen geschikt voor transport van lichte objecten. Voor optimale bescherming van zware en kostbare artikelen raden wij aan te kiezen voor dubbellaags golfkarton. Ook deze optie is verrassend voordelig bij Dozenlatenmaken.nl.

Vakverdelers en platen

Naast dozen bieden wij ook vakverdelers en goedkoop karton in losse platen aan. Vakverdelers zijn ideaal voor het indelen van uw kartonnen dozen. Omdat deze ook op maat gemaakt kunnen worden, voorziet u eenvoudig uw op maat gemaakte dozen van een vakverdeler die precies past. Daarnaast kunt u grote artikelen of gestapelde palletdozen beschermen met een losse kartonnen plaat. Deze is te gebruiken als bodemplaat, afdekplaat of tussenvel op pallets of ter bescherming van de vloer. Al het goedkoop karton is leverbaar binnen tien tot twaalf werkdagen, vanaf vijftig stuks of meer.
Stapel kartonnen dozen op maat