Ga naar content

Goedkope doosjes online kopen

Zoekt u goedkope doosjes die u online kunt bestellen? Dozenlatenmaken.nl heeft 2500 verschillende soorten op voorraad, waaronder een groot aantal goedkope, kleine doosjes. Voor het verpakken van uw producten. Of het verzenden via de post. Bestellen kan al vanaf 50 exemplaren.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Een goedkoop doosje op maat

Heeft u ook zo’n hekel aan een product in een veel te grote doos? Het is vaak verspilling van vulmateriaal. Bovendien neemt zo’n pakket veel te veel ruimte in bij het transport. Via Dozenlatenmaken.nl kiest u eenvoudig uit een enorme collectie kleine doosjes. Voor elk product de juiste maat. Goedkoop, efficiënt en slim. Want als u het doosje door ons laat bedrukken, is het ook een prima communicatiemiddel. Wat te denken van uw bedrijfslogo op de zijkant? Informeer naar onze mogelijkheden.

Online bestellen: snel en goedkoop

We hebben goedkope doosjes in alle soorten en maten. Een bestelling via Dozenlatenmaken.nl kost slechts een paar minuten. Online stelt u zelf uw doos samen. Makkelijk en betrouwbaar. U bepaalt de maat, de kleur, het type karton en kiest het aantal doosjes. Wij maken alles zelf, in onze eigen fabriek. Dat geeft niet alleen extra controle op de kwaliteit, maar zorgt ook voor lage prijzen. En we leveren snel. De levertijd is per fefco verschillend. Als u kiest voor spoedservice zelfs binnen 3 dagen.

Extra materialen voor goedkoop doosje

Heeft u een extra kartonplaat of vakverdeling nodig voor uw doosje? Die kunt u natuurlijk ook bij ons bestellen. Dan krijgt u die er meteen bij. Het is online snel geregeld. Dat geldt ook voor verpakkingsmaterialen, die extra bescherming geven. Zoals luchtkussenfolie. Of sterk tape om de doos te sluiten. En vanzelfsprekend bieden wij ook LPDE-verzendzakken. Neem contact met ons op. Wij geven u graag uitleg over de vele opties..
Dozen op maat