Ga naar content

Goedkope kartonnen dozen kopen bij Dozenlatenmaken.nl

U wilt goedkope kartonnen dozen op maat laten maken? Via Dozenlatenmaken.nl bestelt u sterke dozen voor een bijzonder lage prijs. Wij leveren al vanaf 50 dozen. Uiteraard kunnen wij de doos ook voor u bedrukken. Snel geleverd, van hoge kwaliteit en zeer betaalbaar.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

292 klanten geven ons een 8.8

Maatwerk voor een lage prijs

Een doos op maat is ideaal. Er kan immers niets verschuiven. Alles ligt veilig opgeborgen. En er is niet of nauwelijks vulmateriaal nodig. U dacht altijd dat maatwerk duur was? Let op: wij leveren stevige kartonnen dozen van alle mogelijke afmetingen tegen een aantrekkelijk lage prijs. Via Dozenlatenmaken.nl kiest u uit 2500 verschillende dozen. De webshop hoort bij de Dozenhal. Die is sinds 1978 gespecialiseerd in verpakkingen. Alles gemaakt in onze eigen fabriek. Dus toch voordelig!

Online bestellen: goedkope kartonnen dozen

Het is vlot geregeld. U bestelt onze goedkope kartonnen dozen gewoon via internet. Hoe dat gaat? Selecteer op onze site welke doos u nodig heeft. Een vouwdoos? Een wikkeldoos? Of toch liever een speciale verzenddoos? Voer uw maten in en kies de kartonkwaliteit. We hebben dozen van enkelgolf 3 mm tot dubbelgolf 6 mm. Tot slot selecteert u de kleur. Wilt u bruin of wit karton? Het zijn slechts een paar klikken met de muis. Daarna gaan wij voor u aan de slag.

Goedkope kartonnen dozen bedrukken?

Wilt u de goedkope kartonnen dozen tevens gebruiken om uw bedrijf te presenteren? Bijvoorbeeld met een logo of slogan? Ook dat kan tegen een voordelig tarief. Wij kunnen alle zijden van een doos bedrukken met een tekst of afbeelding. Daarvoor gebruiken wij een inkjetprinter. Of een traditionele drukmethode, als u een grote partij bestelt. Flexodruk, offsetdruk of diepdruk: u kunt daarmee geld besparen. Kies uit zowel volprinten als rasteren.

Snel bezorgd: goedkope kartonnen dozen

De levertijd is per fefco verschillend. Uiteraard op het adres dat u doorgeeft. Heeft u de dozen eerder nodig? Profiteer dan van onze speciale spoedservice. Dan bezorgen we uw bestelling binnen drie werkdagen. Alles uit onze voorraad, dankzij een eigen fabriek. Dat betekent: lage kosten, grote service!
Stapel kartonnen dozen op maat