Ga naar content

Golfkartonnen dozen kopen bij Dozenlatenmaken.nl

Heeft u dozen van golfkarton nodig? Via Dozenlatenmaken.nl kunt u online kiezen uit alle mogelijke maten en dikten. Te bestellen vanaf 50 stuks. Indien gewenst, zorgen wij ook voor bedrukking. Alles uit eigen fabriek, dus gegarandeerd maatwerk.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Eenvoudig bestellen, advies op maat

Het is gemakkelijk om een doos van golfkarton te bestellen. Alles gaat online. U kiest eerst een type. Wilt u een vouwdoos, een wikkeldoos of een postdoos/verzenddoos? Selecteer daarna het formaat en het aantal. Vervolgens kiest u de kartonkwaliteit. Wilt u enkelgolf 3 of 4 mm. Of liever dubbelgolf 4,5 of 6 mm? Ook selecteert u de kleur: wit of bruin. Eenvoudiger kan het niet.

Verpakkingsmateriaal in golfkarton doos

Uiteraard wilt u uw producten goed beschermen. Daarom bieden wij bijpassend verpakkings- en vulmateriaal. Alles is online te bestellen. U krijgt het tegelijkertijd met uw dozen afgeleverd. Denk aan luchtkussenfolie, tape en verpakkingspapier. Goed om te weten: we hebben ook luchtkussenenveloppen en LPDE-verzendzakken. Bekijk hier ons aanbod.

Doos van golfkarton bedrukken

In onze eigen fabriek bedrukken wij alle soorten dozen van golfkarton. Wilt u het logo van uw bedrijf op de zijkant afdrukken? Of een omschrijving van de inhoud? Wij kunnen alle zijden bedrukken. Zowel in grijs/zwarttint als in fullcolour. Let op: bij grotere oplages is het goedkoper om te kiezen voor een traditionele drukmethode. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kies onze dozen van golfkarton. De levertijd is per fefco verschillend. Bij spoed zelfs 48 uur na bestelling.

Stapel kartonnen dozen op maat