Ga naar content

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

9.7 van 280 beoordelingen op

Grote verzenddoos kopen gaat als volgt

Als u een grote verzenddoos bij ons bestelt, vragen we u naar het type doos (vouwdoos, wikkeldoos, postdoos/verzenddoos), het aantal dozen, het gewenste formaat en het type karton: enkelgolf 3 mm of 4 mm en dubbelgolf 4,5 mm of 6 mm. En dan? Bestellen, met één druk op de ‘knop’. We maken uw dozen in eigen fabriek in Nederland. De levertijd is per fefco verschillend. Moet het sneller? Kies dan voor onze spoedservice. Dan leveren we al vanaf 48 uur na bestelling.

Waarvoor heeft een grote verzenddoos nodig?

Denk er goed over na wat u precies bestelt. Waar heeft u de grote verzenddozen voor nodig? Moeten er zware of breekbare producten in? En worden de dozen misschien gestapeld op een pallet? Allemaal vragen om uzelf te stellen. Komt u er zelf niet goed uit? Neem dan even contact op; we helpen graag. U profiteert van onze jarenlange kennis van het toepassen van kartonnen dozen.

Eventueel mét bedrukking

Als u wilt, kunt u de dozen ook bij ons laten bedrukken. In een zwart-/grijstint of een fullcolour. We doen dit in onze eigen fabriek, met een geavanceerde inktjetprinter. We bedrukken álles: van bedrijfslogo, bedrijfsslogan en bedrijfsnaam tot fullcolour afbeelding van het product. Ook bedrukken we regelmatig waarschuwingsteksten en -tekens, dooscodeersystemen en barcodes.
 
We plaatsen de bedrukking altijd zo groot mogelijk op het beschikbare vlak, en altijd mooi in verhouding. Als u wilt, bedrukken we alle zijdes van de doos; zelfs de onderkant!

Ook standaard maten verkrijgbaar

U kunt bij ons ook kiezen voor een grote kartonnen doos in een standaardmaat. Dozenlatenmaken.nl is namelijk een webshop van de Dozenhal, al sinds 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven.