Ga naar content

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

287 klanten geven ons een 8.8

Eenvoudig grote verzenddoos kopen

Het bestellen van een grote verzenddoos is erg eenvoudig, u bestelt als volgt:

  1. Selecteer het type doos: vouwdoos, wikkeldoos of een postdoos/verzenddoos.
  2. Kies het aantal dozen.
  3. Kies het gewenste formaat
  4. Kies het type karton: Enkelgolf 3 mm of 4 mm, en dubbelgolf 4,5 mm of 6 mm.

En dan? Bestellen, met één druk op de ‘knop’. We maken uw dozen in eigen fabriek in Nederland. De levertijd is per fefco verschillend. Moet het sneller? Kies dan voor onze spoedservice. Dan leveren we al vanaf 48 uur na bestelling.

Waarvoor heeft een grote verzenddoos nodig?

Denk er goed over na wat u precies bestelt. Waar heeft u de grote verzenddozen voor nodig? Moeten er zware of breekbare producten in? En worden de dozen misschien gestapeld op een pallet? Allemaal vragen om uzelf te stellen. Komt u er zelf niet goed uit? Neem dan even contact op; we helpen graag. U profiteert van onze jarenlange kennis van het toepassen van kartonnen dozen.

Onze grote verzenddozen zijn ideaal voor het verzenden van grote en zware items zoals huishoudelijke apparaten, kleding en schoenen, boeken, en nog veel meer. Onze dozen zijn stevig en duurzaam, waardoor ze de perfecte keuze zijn voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar een veilige manier om hun goederen te verzenden.

Bij Dozenlatenmaken.nl begrijpen we dat het belangrijk is om je producten veilig en efficiënt te verzenden. Daarom bieden we een snelle en betrouwbare levering, zodat je jouw bestelling op tijd ontvangt. Onze verzenddozen worden plat geleverd, waardoor ze weinig opslagruimte in beslag nemen en gemakkelijk te bewaren zijn totdat je ze nodig hebt.

Eventueel mét bedrukking

Als u wilt, kunt u de dozen ook bij ons laten bedrukken. In een zwart-/grijstint of een fullcolour. We doen dit in onze eigen fabriek, met een geavanceerde inktjetprinter. We bedrukken álles: van bedrijfslogo, bedrijfsslogan en bedrijfsnaam tot fullcolour afbeelding van het product. Ook bedrukken we regelmatig waarschuwingsteksten en -tekens, dooscodeersystemen en barcodes.
 
We plaatsen de bedrukking altijd zo groot mogelijk op het beschikbare vlak, en altijd mooi in verhouding. Als u wilt, bedrukken we alle zijdes van de doos; zelfs de onderkant!

Ook standaard maten verkrijgbaar

U kunt bij ons ook kiezen voor een grote kartonnen doos in een standaardmaat. Dozenlatenmaken.nl is namelijk een webshop van de Dozenhal, al sinds 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven.
Man bij stapel gevouwen dozen op maat