Ga naar content

Herkenbare dozen voor webshop verzendingen bij Dozenlatenmaken.nl

Zodra uw pakket de deur uit gaat en bij uw klant op de mat belandt, ziet hij of zij dat de verzending afkomstig is van uw webshop. Wilt u dat ook? Bestel dan uw verpakkingsmateriaal online, bij Dozenlatenmaken.nl. Wij verzorgen niet alleen de opdruk van uw dozen voor webshop verzendingen, maar zorgen ook dat uw dozen voor webshop verzendingen op maat gemaakt worden, in de kwaliteit die u wenst. Met herkenbaar verpakkingsmateriaal maakt u al tijdens de verzending reclame voor uw bedrijf. Als u regelmatig verpakkingsmateriaal nodig heeft, kunt u deze dus net zo goed laten voorzien van uw bedrijfsinformatie door Dozenlatenmaken.nl. Omdat u de dozen kunt samenstellen en laten bedrukken, heeft u aan één adres genoeg voor het bestellen van dozen met opdruk.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

291 klanten geven ons een 8.8

Dozen voor webshop online bestellen

Dozenlatenmaken.nl maakt het mogelijk uw verpakkingsmateriaal eenvoudig online samen te stellen en te bestellen. U heeft keuze uit diverse soorten kartonnen verpakkingsmaterialen, waaronder postdozen, wikkeldozen en vouwdozen, maar ook bijpassende vakverdelers of losse kartonnen platen. Uw dozen voor webshop verzendingen kunnen in alle mogelijke afmetingen worden geproduceerd. Ideaal voor de verzending van artikelen met afwijkende maten.

Kleur, kartonsoort en opdruk

Naast de afmeting, bepaalt u ook de kleur van het karton, de kwaliteit, dikte en opdruk. Zo stelt u eenvoudig een witte vouwdoos samen, gemaakt van dubbellaags karton met opdruk. Of een bruine postdoos, van enkellaags karton zonder opdruk. Ons karton is verkrijgbaar in 3 mm tot 6 mm dik. Zo verzendt u uw artikelen in dozen voor webshop verzendingen die uitstekend passen bij uw artikelen. Uw pakketten worden nooit te zwaar en beschermen uw producten optimaal. Dat bespaart geld en levert een tevreden klant op.

Proefdruk voor uw dozen

Als u uw dozen voor webshop verzending er herkenbaar uit wilt laten zien, is een opdruk met logo in kleur een uitstekende keuze. Onze medewerkers helpen u graag bij het bestellen van dozen voor webshop verzendingen met opdruk, in kleur of zwart-wit. U uploadt uw logo, tekst of andere gewenste opdruk eenvoudig online, waarna u een proefdruk in pdf ontvangt. Na goedkeuring gaan uw dozen voor webshop direct in productie, waarna u ze binnen 10 tot 12 werkdagen geleverd krijgt.
Stapel kartonnen dozen op maat