Ga naar content

Inpakdozen kopen bij Dozenlatenmaken.nl

Heeft u inpakdozen nodig voor de opslag of het transport van bepaalde producten? Bij Dozenlatenmaken.nl bestelt u deze eenvoudig online, al vanaf 50 stuks. Wij kunnen uw inpakdozen op maat voor u maken. Snel, eenvoudig en goedkoop. Om de kosten hoeft u het echt niet te laten.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

292 klanten geven ons een 8.8

Precies op maat voor uw producten

Inpakdozen op maat hebben als voordeel dat uw producten er precies inpassen, zonder onnodig vulmateriaal. Daardoor nemen de dozen ook minder ruimte in tijdens de opslag of het transport. Dit bespaart kosten. Bovendien scheept u de ontvanger niet op met onnodig veel karton en vulmateriaal. En natuurlijk oogt een kartonnen doos ook veel netter.

Bestel uw inpakdozen snel en eenvoudig online

Wilt u uw inpakdozen inderdaad bij ons bestellen? Dat is heel eenvoudig. U voert het type doos in (we hebben wikkeldozen, vouwdozen en postdozen), de gewenste maten en het aantal dozen dat u nodig heeft.

Welke kartonkwaliteit heeft u nodig?

Belangrijk is ook dat u kiest voor de juiste kartonkwaliteit. We hebben enkelgolf 3 en 4 mm en dubbelgolf 4,5 of 6 mm. Welke kartonkwaliteit u nodig heeft, hangt af van het product dat u opslaat of vervoert in de inpakdozen én van de vereiste handling. Worden de dozen gestapeld op een pallet? Dan moet ze niet inzakken. Maar kies ook niet voor onnodig dik karton. Bel ons gerust voor advies.

Als u wilt mét bedrukking

U kunt uw inpakdozen ook door ons laten bedrukken. Of het nu gaat om een bedrijfslogo, bedrijfsnaam of bedrijfsslogan, een barcode of waarschuwingsteken of om een fullcolour afbeelding van het product. We drukken uw dozen in eigen huis, met onze geavanceerde fullcolour inkjetprinter. Bij een hogere oplage kan het voordeliger zijn te kiezen voor een andere druktechniek.

Ook standaard maten inpakdozen

Handig om te weten: we leveren ook standaardmaten. Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van de Dozenhal, al 1978 dé specialist en leverancier van dozen en kartonnen verpakkingsmaterialen voor bedrijven. We hebben altijd 2500 verschillende dozen standaard op voorraad.

Snelle levering op locatie

De levertijd is per fefco verschillend. En met onze spoedservice zelfs al vanaf 48 uur na bestelling.

Inpakdozen kopen? Regel het vandaag nog!

Man bij stapel gevouwen dozen op maat