Ga naar content

Karton kopen bij Dozenlatenmaken.nl

Bruin of wit. Enkelgolf of dubbelgolf. Via Dozenlatenmaken.nl kunt u karton kopen in alle soorten en maten. Ook voor het bestellen van een losse plaat. Wij hebben 2500 verschillende dozen op voorraad. Of wij maken de doos op maat. Net wat u wenst. Te bestellen vanaf 50 stuks.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Voor alle soorten verpakkingen

Dozenlatenmaken.nl is de webshop van de Dozenhal. Dankzij onze eigen fabriek kunnen wij per direct karton leveren voor alle soorten verpakkingen. U kunt bij ons karton kopen in de vorm van een complete doos. Maar ook los. Te gebruiken als bodemplaat, als kartonnen vel ergens tussenin of als afdekplaat. Wij doen alles in eigen beheer. Daardoor leveren wij uitstekend karton tegen een bijzonder lage prijs. 

Karton kopen doet u online

Een doos van karton kopen gaat snel en gemakkelijk via Dozenlatenmaken.nl. Het zijn slechts een paar stappen. U kiest het type doos. Wilt u een wikkeldoos, vouwdoos of postdoos? Kies daarna het formaat, het aantal en de kleur. Zo heeft u de keuze uit wit of bruin karton. Daarna selecteert u de kartonkwaliteit. Wilt u enkelgolf 3 of 4 mm? Of heeft u liever dubbelgolf 4,5 of 6 mm? Een paar klikken verder en u bent klaar. Karton kopen was nog nooit zo eenvoudig!

Snelle levering op locatie

Of u nou kiest voor een groot aantal kartonnen dozen of een stapel kartonnen platen: het maakt niet uit. Wij helpen u snel én graag. De levertijd is per fefco verschillend. Uiteraard bij u op locatie. Wilt u karton kopen en er sneller over beschikken? Maak dan gebruik van onze spoedservice. Dan leveren wij al binnen 3 werkdagen. Laat ons weten hoe wij u het beste kunnen helpen. Dan gaan wij zo spoedig mogelijk voor u aan de slag.

Karton kopen mét bedrukking

U wilt niet alleen karton kopen, maar de doos of de plaat ook laten bedrukken? Via Dozenlatenmaken.nl regelt u dat in een handomdraai. Wij kunnen alle zijden van een doos bedrukken in grijs/zwarttint of fullcolour. Zo maakt u van de verpakking een reclameobject. Bijvoorbeeld door uw bedrijfsnaam of logo op de doos te laten drukken. Bij kleinere oplages printen wij digitaal, grotere aantallen doen wij met een traditionele drukmethode. Informeer naar de mogelijkheden.
Stapel kartonnen dozen op maat