Ga naar content

De beste doos voor uw product

De kartonnen dozen van 100 x 50 x 50 cm bieden een stevige en betrouwbare bescherming voor u waardevolle spullen. Bij Dozenlatenmaken.nl vindt u de beste doos op maat voor uw product. Het is belangrijk dat u het juiste formaat doos kiest. Zodat het product niet kan gaan schuiven, wat beschadiging voorkomt. En zodat u niet onnodig veel vulmiddel heeft, want dat maakt de doos alleen maar zwaarder. Belangrijk is ook de juiste kartonkwaliteit. Uw doos moet stevig genoeg zijn voor transport en opslag, ook op pallets.

Klanten beoordelen ons met reviews.

Wat onze klanten zeggen

282 klanten geven ons een 8.8

Vouwdozen, wikkeldozen en postdozen

Bent u op zoek naar een doos met een andere afmeting dan 100 x 50 x 50 cm? Op Dozenlatenmaken.nl bestelt u snel, eenvoudig en goedkoop vouwdozen, wikkeldozen en postdozen op maat. U stelt zelf uw gewenste doos samen. U kiest het type doos, de maatvoering en het aantal. Vervolgens kiest u de kartonkwaliteit: enkelgolf 3 of 4 mm, dubbelgolf 4,5 of 6 mm. En kies uit witte of bruine dozen. De levertijd is per fefco verschillend. Moet het sneller? Profiteer dan van onze spoedservice. Dan leveren we al vanaf 48 uur na bestelling.

Maximale communicatiekracht met bedrukte 100 x 50 x 50 dozen

Bij Dozenlatenmaken.nl kunt u de 100 x 50 x 50 cm dozen bedrukken in een zwart- en grijstint of in fullcolour. Bedruk uw dozen met een bedrijfsnaam, - logo en/of slogan. Welke zijdes van de doos wilt u door ons laten bedrukken? Alles kan! Zelfs de onderkant van de doos, als u dat wilt.

Een standaard doos of een maatwerk doos

Wilt u liever een standaard doos? Ook dat kan! Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van de Dozenhal, al sinds 1978 handelaar in kartonnen dozen. We hebben standaard 2500 verschillende soorten dozen op voorraad.