Ga naar content

De beste doos voor uw product

Bij Dozenlatenmaken.nl vindt u de beste doos op maat voor uw product. Het is belangrijk dat u het juiste formaat doos kiest. Zodat het product niet kan gaan schuiven, wat beschadiging voorkomt. En zodat u niet onnodig veel vulmiddel heeft, want dat maakt de doos alleen maar zwaarder. Belangrijk is ook de juiste kartonkwaliteit. Uw doos moet stevig genoeg zijn voor transport en opslag, ook op pallets.

 

Klanten beoordelen ons met reviews.

Wat onze klanten zeggen

10.0 van 280 beoordelingen op

Maximale communicatiekracht met bedrukte dozen

Als u dit wilt, bedrukken we uw kartonnen doos. In een zwart- en grijstint of in fullcolour. Zoals een bedrijfsnaam, -logo en -slogan zijn of een fullcolour foto. Ook bedrukken we waarschuwingstekens, dooscodeersystemen en barcodes. Welke zijdes van de doos wilt u door ons laten bedrukken? Alles kan! Zelfs de onderkant van de doos, als u dat wilt.

Vouwdozen, wikkeldozen en postdozen

Op Dozenlatenmaken.nl bestelt u snel, eenvoudig en goedkoop vouwdozen, wikkeldozen en postdozen op maat. U stelt zelf uw gewenste doos samen. U kiest het type doos, de maatvoering en het aantal. Vervolgens kiest u de kartonkwaliteit: enkelgolf 3 of 4 mm, dubbelgolf 4,5 of 6 mm. En kies uit witte of bruine dozen. De levertijd is per fefco verschillend. Moet het sneller? Profiteer dan van onze spoedservice. Dan leveren we al vanaf 48 uur na bestelling.

Een standaard doos of een maatwerk doos

Wilt u liever een standaard doos? Ook dat kan! Dozenlatenmaken.nl is namelijk de webshop van de Dozenhal, al sinds 1978 handelaar in kartonnen dozen. We hebben standaard 2500 verschillende soorten dozen op voorraad.