Ga naar content

Kartonnen doos bedrukken bij Dozenlatenmaken.nl

Heeft u kartonnen dozen te bedrukken? En moet het snel, goedkoop én goed? Bij Dozenlatenmaken.nl bestelt u dozen op maat voor uw product. Ook kunt u deze kartonnen dozen laten bedrukken, in een zwart/grijstint of in fullcolour. Al vanaf 50 dozen.

Klanten van Dozenlatenmaken zijn zeer tevreden met onze service!

Wat onze klanten zeggen

290 klanten geven ons een 8.8

Ultramoderne digitale fullcolour drukpers

We bedrukken uw dozen in eigen fabriek, met onze ultramoderne digitale fullcolour drukpers. Hiermee bedrukken we zowel nieuwe als restantpartijen verpakkingsdozen die u bij ons bestelt. U betaalt geen opstartkosten. Bij grotere aantallen dozen is het prijstechnisch gunstiger te kiezen voor een andere, traditionele drukmethode. Het omslagpunt? Dat bereken we voor u.

Interessant voor u? Bestellen gaat zo:

Stap 1: bestel uw dozen op maat.

Kies het type doos (wikkeldoos, vouwdoos, postdoos/verzenddoos), de maatvoering en het gewenste aantal. Vervolgens selecteert u de kartonkwaliteit: enkelgolf 3 mm, enkelgolf 4 mm, dubbelgolf 4,5 mm en dubbelgolf 6 mm. Vindt u het lastig om de juiste keuze te maken? We adviseren u graag.

Stap 2: regel de bedrukking van de kartonnen dozen

Geef bij de bestelling aan dat u de kartonnen dozen bij ons wilt laten bedrukken, in een zwart-/grijstint of in fullcolour. Zoals een bedrijfslogo, bedrijfsslogan of bedrijfsnaam. Een fullcolour afbeelding van het product. Of functionele bedrukkingen zoals een waarschuwingstekst of -teken, een doosdoceersysteem en een barcode. We plaatsen de bedrukking altijd zo groot mogelijk op het beschikbare vlak, en altijd mooi in verhouding. Desgewenst bedrukken we alle zijdes.
  • Stuur een printbestand met de tekst of afbeelding die op de doos moet komen (EPS, JPEG of PDF)
  • Onze dtp-afdeling bespreekt samen met u uw wensen
  • De dtp-afdeling gaat voor u aan de slag
  • U ontvangt een proefdruk in pdf. Eventueel printen we een monster
  • Na uw akkoord drukken we uw dozen
  • We leveren uw dozen af bij u op locatie